hej! Hur är dt? Med mig är dt super duper bra. Är på väg%2

DSC00348.JPG
hej! Hur är dt? Med mig är dt super duper bra. Är på väg nu till femmans födelsedags party. Haha! Egentligen skulle jag dit själv. Men drog med mig hela djurpaken xD. Vad ska ni hitta på en lördagskväll då? :) aja ni får ha dt super bra. Puss kicki.

Cupcake vs Chicken

Heej

Hur är det med er?`Med mig är det super=), lekte precis klart med lera<33. Det är verkligen super roligt, meningen var att jag och min systers barn skulle leka men de tröttnade snabbt så det slutade med att jag själv satt där vid köksbordet och skapade min konst=D. Gjorde flera kreationer men det är endast två jag kommer lägga in bilder påXD.
Däremot så har inte pluggningen gått så bra:S för har ju som sagt haft besök hela dan, men men ska försöka plugga lite senare=). Nu snart ska vi se någon film=), så vi hörs kanske sen senare, ha dt så bra!

// Pussah Steph


image399 image400
A Creamycupcake<3                                    & En liten kyckling, med giant feetXD.


Godmorgon !

Godmorgon!  Hur är dt ? 
För min del så är jag vääääldigt trött, trots att jag vaknde precis.
tänkte käka frulle nu snart ...

Dagens planer
:
* Hmm. känner att jag behöver plugga :S  men orakr inte :(   kan ju göra dt imån :D:D   haha sån är jag..skjuter alltid upp läxorna tills SISTA dagen -.-  . My looord. Får ta o skärpa till mig :O  
* Ringa Steph o be henne hjälpa mig med plugget (a)   Sneeeel heest är hon :) 

yeepp, har bara planerat så här långt .. få hoppas på nått kul dyker upp ikväll .. :) 
vad ska ni hitta på ?  

aja ska gitta nu.. Ha dt kanon fint!
image398


Tjoofräääs på er ! :D

Heeeej darls :D  hur är det med er idag ?
För min del är dt bara fint :)   Kom hem nyss från Stan/knalle.. :) 
blev väl lite inköp :D  hihi !   Träffade Arezo idag på stan :)  hon visade stolt upp sina nya jeans byxor som hon hade köpt på Lager 157 :D xD    naww så gullig är hon.  Så träffade man andra skumma människor, ex nån kille gick fram o frågade mig :
; Heeeej bruuuden!  vill du ha harsch ? 
; Ursäkta ?   
;  jaa vill du inte ha ? 
; nej, hejdå.


wtf ?! ser dt ut som jag behöver dt ? :S   skumma människor.
IKVÄLL; Mysssspyss :D  Ni då ? :)

Aja ha dt fett bra ! :D
image397


Fredag!

Hellu!

Idag är det bara plugg som gäller-.-
, usch vet inte vad det är med mig brukar kunna plugga om jag verkligen vill men nu går det bara inte:S. Allt jag gör är att drömma mig bort vill hitta på nåt kul=)! Jag har i alla fall skrivit klart en tredjedel utav mitt genus arbete j i p p i endast två tredjedelar kvar-.-. Just nu har jag en paus antar att jag få skriva lite mer ikväll för hinner inte så mycket mer nu för är nämligen hembjuden till min syster på middag=). Mamma är så söt hon köpte cookies till mig ett tips till alla er som pluggar köp americancookies<3 det hjälper dig att tänka=) och de är helt klart min favorit<33.
Åå nej fredag idag så snart är det dags för skolan igen=(, pallar verkligen inte veckan efter lovet har vi en massa inlämningar som ska in och jag har bara börjat med den ena:S. Aja men på söndag är det ukm som gäller, några vänner ska ställa upp så hejar såklart på dem, lycka till mina sötnosar<3. Jag och Kicki ska åka dit i tidigt för att ställa oss i kö, hört att det brukar va många folk som drar dit=). Hoppas jag träffar er där;)!

Ni får ha dt så bra och snälla SP07M plugga inte ihjäl er nuXD
, utan njut av era sista lovdagar<3.

               / / PUSSAH Steph


       image396

Veckans shit!


Hejsan!

Vi är skiit ledsna över att vi glömde uppdatera igår om veckans outfits, glömde:S för vi var hemma hos Hannes-.-. Så vi tänkte därför uppdatera veckans shit nu=D. Denna gången tänkte vi testa på nåt nytt och vi orkade inte gå ut så tänkte därför uppdatera om lite filmer som Kicki hade här hemma=).
Förlåt för att det har gått ett tag sen jag uppdaterade sist men känns som om tiden bara sprungit iväg och har inte haft tid. Eller lite dålig ursäkt för har haft massor av tid men hmh känns som jag inte har nåt intressant att skriva:S. Aja nog snackat om det, just nu är jag i alla fall hemma hos Kicki meningen var att vi skulle plugga men det blev som vanligt mycket snack och lite pluggXD.
Ikväll händer det inget speciellt inte vad vi vet just nu, har ni några spännande planer?

Plugget kallar så vi hörs sen senare.
 
  // Pussar Steph&Kicki
image385
Love is in the air..
Super romantiska filmer<33 Favoriten är ju helt klart Dagboken, den är så underbar. Sedan har vi ju även klassikern Titanic nog en sån film som alla sett men som man inte riktigt ka få nog utav. If only lite tårögd man blir det samma gäller med filmen A walk to remember.
image386
De roligaste filmerna! Favoriterna här är helt klart The hot chick och White chicks, skrattar så man ramlar av soffanXD. She´s the man också super rolig handlar om en tjej som klär ut sig till sin kille för att få spela fotboll. How to lose a guy in 10 days<33 så rolig.
image387
Fjortis filmer is the shit! Legally blondie man kan inte få nogXD, bring it on fjortisar med en attityd<3. John Tucker must die den perfekta hämden. Mean girls den ultimata fjortis filmen. A new york minute huvudspelarna är Mary-kate och Ashley Olsen behöver jag säga merXD.
image389
Våra favoriter! Man kan inte få nog, vi har säkerligen sett dem minst 15 ggrXD.
image391
Usch och blää inget att ha... Här ser ni våra hat filmer eller hat och hat vi ogillar dem baraXD. Nee men de är inte direkt vår smak utan mer långtråkiga, men vi alla har olika smak=).
image392      image393
Men dessa två filmer måste nog ta priset som de sämsta filmerna! Material girls nee usch aldrig sett nåt värre och Paris Hiltons film är nog lite mer för er killar really naughty..XD
image394
Vi är inte några direkta fan av action men här ser du ialla fall några action filmer=). Minnen hihi tänker på när vi var i Kina och satt uppe hela nätterna och då såg vi bla dessa filmer=).
image395
Sist men inte minst klassikerna. Våra favoriter som små men även nu när vi är större<3.

Jupp det var allt så om ni har tråkigt era sista lov dagar så titta på film och hoppas att vi kom med några bra tips=).
Pussaaah ! 
HEJDÅ
Skicka Gratis SMS! < - här :D

Godmorgon!

GODMORGON! 
Hur är dt med er ? :) 
Jaaag laaackar dirrr just nu!  :p  Hade skrivit ett helt inlägg! och PUFFF så va försvann allt  :S  Det värsta va att inlägget sparades inte :O:O  lackar lackar!  baaajs blogg!  
Nu sammarfattar jag allt ..
IGÅR:  Va hemma hos Hannes och tråkade. 
Dagens planer:  Ska plugga Samhäll med Steph, kommer bli "j ä t t e kul" .




           Fashion Party på Kullaberg!

Stort MEGADISCO och en mix av de läckraste handplockade manliga och kvinnliga underklädesmodellerna visar det senaste från Salming Underwear. Heta lättklädda kroppar i partymiljö som även minglar runt och kör en fartfylld modevisning.
Det kan inte bli fel!
A.R.E.A. kommer att spela live.
Ålder: Född -91 för att komma in













Lauren Conrad's fashion show

För typ några veckor sen hade Lauren Conrad från the hills en egen modevisning, där hon lanserade sitt eget klädmärke "Lauren Conrad" .  Kläderna va mest i svart och vitt vilket va lite tråkigt. MEN rosetter såg man hela tiden, vilket är suuper duper sött!   Enligt mig, så tycker jag att kollektionen va ganska vanligt, Ginakläder typ :S:P  dt va inget speciellt med dom, förutom rosetter o de.  :)     

Älskar Laurens volangklänning!  :)
Lauren Conrad, Lauren Conrad visar sin nya kollektion!
posh24

vad tycker ni ?     


Godmorgon :D

HEEEEEEEEEEEEEEEJ & GODMORGON!!  
Hur är dt mer er ? hoppas att allt är på topp! 
Med mig själv är det kanon bra, vaknade verkligen på rätt sida idag :D  Ohjaa :)

image379jag skulle egentligen till Varberg. Men sen blev dt inställd, pga pappa inte orkade ''/  suck*  jag som tänkte kika in i affärerna. .. 
såå just nu sitter jag här hemma o kollar på TV och så självklart blogga lite :D
Vad ska ni hitta på då ?  

Gårdagens konversation :D
He's a manwhoooore!

image382
Never ever att jag dissar K-P :O 
Steeph's man is a manwhore :P  


Ha dt feeettt nice!
pussheeej!

"it"väskor.

"it"väskor är ute.
Just nu är det bara ett par skor som är värda att synas :D
Christian Louboutin (utalas lobotään) , kärlek :) Den röda sulan har blivit populär bland kändisar och syns ofta på deras fötter. ju högre desto bättre!
Priset är från 4000 kr uppåt :S


Vill haaaaa!
Steeeph (a) :D:D ;););)

image378

Right outside your door..

Shooo! Goddag!  ( eller kanske godmorgon för er vissa som vaknade nyss :D ) 
Hur är dt med er ?  :)   För min del; har varit lite växlande, Alltifrån trött, pigg, arg, sur  och GLAAD!
IGÅR/ IDAG ;
  Palla frågor om dt.






Hur kvällen ser ut, har jag ingen aning om nu.
Ngt trevligt dyker väl upp, får man väl hoppas! haha

image377
3:00 AM ! så här såg dt ut när man vaknade.. 

image362


Påsk time!

Heeej!

Hur är det med er nu i påskens tider=)? Med mig är det bra.
Idag blev det firande med nästan hela familjen, vi åt en massa och sen ska de titta på film. Vet dock inte riktigt hur jag ska göra för Kicki och Hannes är så uttråkade och ville hitta på nåt. Så just nu har man lite beslut ångest antingen film med familjen eller nåt kul med my bitchesXD. Får se hur jag gör=). Såå skiit mätt, ätit hela dan mamma bakade tom en tårta=O.

Jaa valde mina vänner denna gång hann tyvärr inte uppdatera innan så tänkte avsluta det nu. Jag kom precis hem från Kicki och vi uppdaterade med girls night out och med topplistor titta ner;). Rätt kul var det även hemma hos Hannes.

I lördags var det utekväll med grabbarna, kicki dissade:(. Så det fick bli jag, Hannes, Himmelman, Mattsson och Davor som drog till Fricks fest=). Eller vi stannade i kanske 10 min innan vi drog in te stan och luffade ist eller snarare gick intill stan-.-, missade bussen så fick gå från Sörmarken till coop-.-. Jupp en ganska bortkasstad kväll men trevligt sällskap ialla fall=).

Glad påsk på er alla! Hoppas er påsk helg och er dag varit bra!

// Pussah Steph!


Det är ju påsk nu så då måste man klä sig i gult, så det var just det jag gjorde idag(igår)! Plockade fram min gula volang klänning ur gaderoben. Lite påskig jag kände mig=D
image374

image375image376

Girly night!

Tjaaa !
Idag är det tjejkväll som gäller=D! Hela förmiddagen umgicks vi på varsitt håll men sedan framåt sex tiden så träffades vi. Vi hade inget direkt för oss så drog te Hannes, träffade hans brossor;). Skrev lite på hans msn och hade det kul:) hihi, längtar tebax. Men nu är det bara girlynight som gäller, vi tänkte därför idag uppdatera en liten special nämligen flera olika topplistor på killar. Det verkar va lite av en klassiker så vi tänkte därför ha annorlunda topplistor. Ska även uppdatera en liten girls night out, för tjejer måste vi ju oxå fråga ut;).

Här kommer topplistan ! ( Vi dömmer endast utifrån skolkatalogen, ta inte illa upp! Vi ser det som possitivt ! :) )

Hardcore & Randoms guys ! :D
1, Ekalak Berggren. ES07B. - Man, you rock! Det är nått väldigt speciellt med dig. Vart vi än går så ser vi dig :P
2, Johan Frick. SP06H. - Vi älskar ditt hår ! vi föredrar dt utsläppt ;)
3, Arvid Thulil. ES07D. - Din stil är så underbar ! + Din Sara är ännu gulligare ! :D

HOOOOOT
!
1, Felix Johansson Fortoul. SP05M. -Vill du gifta dig medd oss (A) ? älskar stilen.Sesesesseth coheen.
2, Robin Salomonsson. NV05F. - High fashion. fräsch look. Nån som tycker att han är lik Pete Wentz ?
3, Joel Klintenberg. ES05C. - mmh. ;)

Nasty/ bad guys
1, Robin Viktorsson Dahlberg. SP07M. - balle goes bad.
2, Martin Lindberg . NV06D. - 5 tjejer på en kväll ? bad bad ;)
3, Abdull - Karim Mahmood. NV07H. - Wanna bang.

GIRLS NIGHT OUT

image364

1,Är utseendet viktigt ?


Utseendet ar viktigt till en viss mån.


2,Vad är det viktigaste hos en kille?


Att han ar gullig ! (säger söta grejer) ärlig! Snel hest, måste ha någorlunda likadan humor, får en att skratta och så


3,Vart går otrohetsgränsen hos dig?


Håller hand?


4,Vad attraheras du av hos en kille?


håret och typ, "gullighet".


5,Hur ska en kille klä sig?


inte byxorna vid midjan och inte för mycket häng.


6,Vad är det mest avtändande en kille kan göra?


um, typ rapa och fisa framför en.


7,Har pengar någon betydelse?


nej för fan.


8,Hur ser din första dejt ut?


bio för att undvika pinsamma tystnader, sen kanske en fika efteråt om det inte är alltför sent ^^


9,Singel eller förhållande?


förhållande


10,Vilken känd kille skulle du helst vilja spendera en natt med? Varför?


RONNIE FUCKING RADKE, för han ar het och begåvad, musiker dessutom. yummy



Tack Mia !


image365

1,Är utseendet viktigt ?


just nu är det faktiskt det... tyvvärr.. utseende gäller inte alltid.. men första intrycket e alltid viktigt.. och det blir bäst om man e snygg tyvvär.. jag tycker till ex synd om killar eller tjejer som ska spela ful i en film.. undra hur dom känner sig när folk verkligen vet att dom är fula.. för dom sätts ju för den rollen som fula killen.


2,Vad är det viktigaste hos en kille?


Att vara mogen nog för att kunna hantera olika situationer och empati så klart.. för mig iaf.. för killar brukar oftast vara efter i det


3,Vart går otrohetsgränsen hos dig?


Beror från kille till kille lite.. är man en öppen kille och social så där... då e det ok.. men sjävla gränsen hos mig är när han snackar med nån ny tjej i tele utan att ja vet om vem det... och typ att han försöker dölja det.. ger personen lite heta blickar sådär.. det är vägen till otrohet lite.. kanske.. men då jag kallar det otrogenhet är när han strulat med henne eller flörtat.


4,Vad attraheras du av hos en kille?


ooh..jag sj personligen..ögon.. hans käke typ: du vet när man biter ihop mmmmmmm....blick är också viktig.


5,Hur ska en kille klä sig?


Det finns ingen regel om hur han ska klä sig.. men min smak e typ att dom ska ett par lagom hängande byxor.. t-shirt eller skjorta eller nått liknande och dt är ändå så dom flesta tjejer tycker jag tror inga blir attraherad av killar med tubtopp precis


6,Vad är det mest avtändande en kille kan göra?


Hmm..att snacka om sin mamma när man strular lr nått annat


7,Har pengar någon betydelse?


när man gift sig ja,, man måste kunna försörja sig

fett mkt pengar behöver man inte.. men lite iaf så man klarar sig.. för pengar ger även mkt


8,Hur ser din första dejt ut?


asså han ska va skit trevlig men ska absolut va sig själv... avslappnad. men inte för mkt för att kunna fisa brevid mig kanske.. men ska absolut inte spela någon annan.. och jag ska ha riktigt roligt, han ska kunna få mig att känna mig själv så vi har kul tillsammans


9,Singel eller förhållande?


förhållande


10,Vilken känd kille skulle du helst vilja spendera en natt med? Varför?


Hmm, dt måste vara Usher , för han e HEEEETT!


Taaack Dilan !

image367


1,Är utseendet viktigt ?


Njaaa, Utsidan ger insidan en chans.


2,Vad är det viktigaste hos en kille?


HUMOR!
Han måste få mig att skratta, men han ska även kunna vara seriös när det behövs=).


3,Vart går otrohetsgränsen hos dig?


Strul.


4,Vad attraheras du av hos en kille?


Klädstilen, Han måste ha klass. Sedan det där klassiska som ögonen och leendet det har också betydelse =D + Personligheten såklart!


5,Hur ska en kille klä sig?


Stilrent han ska som sagt ha klass, men ändå inte klä sig för snobbigt utan jeans och en snygg skjorta eller en vanlig t-shirt är super!


6,Vad är det mest avtändande en kille kan göra?


Snacka om sina ex och rapaXD.


7,Har pengar någon betydelse?


Till viss del, vi ska ju kunna ha kul tillsammans XD haha säger inte att han ska betala för allt men njaa vissa intressen kostar ju lite;).


8,Hur ser din första dejt ut-?


Jag vill göra nåt kul och random!
Som att han t.ex. kastar sten på min ruta drar ut mig så tar vi en promenad ute, behöver inte vara något speciellt bara det är spontant och att man ska kunna prata med varann eftersom efter allt så är det ju det som är viktigast att lärakänna varann=).


9,Singel eller förhållande?


Svårt val:S, palla förhållanden singel livet är kul men man tröttar ibland har iof inte direkt haft nåt förhållande så borde pröva det, så antar att jag tar förhållande.


10,Vilken känd kille skulle du helst vilja spendera en natt med? Varför?


Ojj hur många får man väljaXD? Har mina två favoriter Chad Michael Murray och Adam Brody, så en klon med det bästa från de båda hade ju vart super=D. Varför? För att de är HOT LIKE HELL! Mealting..





image368

1,Är utseendet viktigt ?


Första intrycket men sen är det personligheten för man inser sen att om en kille inte har personlighet utan bara utseende så är det helt sick..:)


2,Vad är det viktigaste hos en kille?


En rolig kille vinner mitt hjärta varje gång
. Om någon får dig att skratta så tänker du förr eller senare att den där killen är rätt söt sen måste han också ha fin frisyr. Kan inte riktigt förklara varför men om jag träffar en kille och ser att hans hår inte är fint så tänker jag oh noo!

Kommunikation & tillit är också en sak som är jätte viktigt. Utan tillit så funkar det inte ..
Nått som vekligen skrämmer mig asmkt är killar med växlande personlighet. Har varit med om att killen först är assnäll mot en TILLS han inte får som han vill, och då förändrades hela personen till nån jag inte alls kände.. Blir asrädd för sånt .


3,Vart går otrohetsgränsen hos dig?


Göra vissa saker bakom min rygg med en annan tjej som jag inte vet om t.ex. samtal. Att han ger bortförklaringar för att va med henne, annars en kyss.


4,Vad attraheras du av hos en kille?


Håret, skrattet, leendet och humorn.


5,Hur ska en kille klä sig?


Häng byxor! men inte för överdrivet häng, kalsingarna får gärna synas lite. Ej för tajta kläder!

Det ska se avslappnad när man kollar på honom.. skön stil ni vet. Det skadar aldrig om han är lite high fashion, hehee!


6,Vad är det mest avtändande en kille kan göra?


Fisa, rapa, snacka om sina gamla ex, vem vill sitta och lyssna på det. Självupptagen.


7,Har pengar någon betydelse?


Om man är ihop eftersom man ska kunna åtminstone kunna bjuda sin tjej på bio och kunna köpa presenter och sånt. Han behöver inte vara rik men han ska som sagt kunna köpa saker, "hyffsad" ekonomi.


8,Hur ser din första dejt ut-?


Bio är aldrig fel en typisk klassiker! eller en mysig promenad + picknick :D


9,Singel eller förhållande?


Förhållande.


10,Vilken känd kille skulle du helst vilja spendera en natt med? Varför?


Seth Cohen
aka Adam Brody! För att han verkar va så söt och gullig, en riktigt liten gullig nörd.

Och Pete Wentz., baaaad & HOOOT ;)
image370image371



Ha dt sååååå bra !
Pussar Kicki & steph
<3

With you

såååå söt :D
Justin - with you (chris brown)

Glaa påsk! :D

Heeej!  hur är dt med er ?   :)
För min del, kanon coh mätt !  har fyllt magen med maaat :P   
käkade nyss med familjen och vår lille Sven :P  
 
och nu sitter jag här vid datorn :)  
Igår :   Åkte till Götet.. blev bjuden till nån persisk fest ( dt va nyår igår :p ), Dt va la trevligt..
Kunde ha varit bättre om dom inte drygade med förfesten .-.-   Vem spelar schack på en förfest ?!?!?!  
Kom hem iaf rätt sent. Glömde tyvärr kameran hemma :S  så blev inga bilder :(  

Idag:  vaknade ganska sent så hann inte göra nått typ :S   har oxå försökt ringa till Steph, två dagar i sträck!!  men hon svarar inte -.-    och hon ringer inte heller tebax  ! o.O   sick.
hmm .. har inte gjort så mkt mer.. 
Senare ikväll så ska jag nog bara ta dt lungt, inget planerat.  film eller nått :S
vad ska ni hitta på dåå ? :)   

Just dt!!   när jag vaknade idag och tänkte gå ner för att mata fiskarna (för första ggn ) så hittade jag min lilla neeemo död :S  
inte för  att jag bryr mig så mkt.. men serri! jag kan inte ens ta hand om en liten fisk!! :O   jag tror den ligger kvar där :S   orka inte ta upp den.. väntar tills mamma eller nån märker dt, så får dom ta upp den ist.


Yuuppyupp! dt va allt :) 
ha en suuuper mysig kväll!! 
Glad påsk <3
image362

Långfredagen!

Heej!
Hur är det med er? Med mig är det super idag har jag vart hemma hos min syster och tittat på film hela dagen=). Super soft vi tittade på The eye, en thriller med Jessica Alba, inte direkt bra utan ganska långtråkig. Sen såg vi Whisper, även den en thriller absolut värd att se. Den sista filmen vi såg hette The air I breathe, så random film helt klart en film som shockerar;). Det var min dag full med en massa filmer och onyttigheter=).

Imorgon vet jag inte vad som händer har inga direkta planer, utan får se vad som händer. Hoppas bara att det är nåt kul för vill gärna ut och hitta på nåt. Nu sitter jag här och lyssnar på en av mina absoluta favorit låtar just nu=) och det har den varit ett bra tag nu, en super gullig låtXD. En kompis försöker till och med att lära sig spela gitarr för att han ska kunna spela låten för mig, så söt=). I videon ser man ju även mina favoriter Pon&Zi<33.

Ha det så bra!
// Pussah Steph

Bio!

Hellu!

Idag hade vi prov på judendomen, egentligen var provet helt ok inte alls svåra uppgifter bara det att man inte direkt hade övat=/. Hoppas på det bästa även om det var massa namn jag inte kunde:S. På provet hände det även en liten incident som fick stora konsekvenser lite för privat för personen så ska inte ta det här=), hoppas att allt löser sig!

Dagen har varit helt ok och kvällen har vart lite bättre än okXD. Nämligen så att jag, Kicki, K-P, Muffin och Hannes har varit på bio=) . Vi såg någon president film, Vantage point. Hatar president filmer men den var faktiskt inte super dålig, bara det att Hannes och Kicki lackade för att man fick se samma sak från olika perspektiv hela tidenXD.
Efter bion så gick vi till Mc och luffade och bara satt och snackade. Sedan gick vi lite istan träffade några gamlisar som dansade, så sötaXD jag och Kicki ville joina men de andra vågade inte:(. Jaa och nu sitter jag här=). Nu är det även lov=) hoppas ni har några roliga planer, själv har jag inget direkt inplanerat men hoppas på det bästa hejdå ha det så bra!

        // Pussaah Steph
Bilder kommer snart !


Tjooofräääs!   Kiiiiickiiiii här :D 
Här kommer bilder från idag :)

image348image349
Arezo & KP  fick ett ägg av oss :)   hehe  + Hannes .. men har ej nån bild på han.

image350image351image352
kollade på Vantage Point...   huuuuh.
image353image354image355
Bion ....   
image356image357
sen McDonken!  :D 


Yeeeees, dt va allt.
ha en suuuuper sköön påskloov ! 
image358


Onsdagskväll.

Shoooo! 
tänkte uppdatera en snabbis innan jag går o lägger mig  :) Hur är dt mer er ? :D
Med mig är dt bra...stressad :S  Prov imorgon bitti, prick kl 8:00 sal 203 :O
pallapalla! 
Måste bara påpeka att jag HATAR den första outfit ! :(   ha kollat på den bilden 1000000 ggr nu.. och varje ggn jag kollar på den så mår jag fan dåligt. Alltså den "genomskinliga" trenden är verkligen inte min stil har jag insett.. :S kände mig så jävla naken :S :)  No more genomskinliga kläder för min del :D never ever!!   . Ska ta bort den nu..DIRR xD  (Sorry steph xD )
Just nu:  Lyssnar jag på musik :D   
Love denna låten , Chris Brown - With you . Har fastnat för den :)


Aja nu ska jag sleeeeepa :) 
Gooonatt på er alla! 
image347

High fashion!

Hallo!

Hur är det med er? Med oss är det bra, bara lite uppstressade eftersom vi har prov imorgon=/. Blev tyvärr inget med skor och väskor för vi hittade inget som vi fastnade för, men det blev däremot en klassiker i repris outfits! Idag så tänkte vi visa några av vårens största trender så ni får titta ner och se om det finns något ni gillar;). Glömde dock att titta på prislappen så denna gången vet vi inte priserna=/ men alla kläder kommer ialla fall från Ginatricot.

Snart är det ju även påsk=D och imorgon är det sista skoldagen innan lovet så vi har därför köpt en liten suprise till våra nära och kära=). Jaa det är allt vi har hunnit med idag ska snart plugga lite ha dt så bra!

    // Steph och Kicki




Kläderna kommer från Ginatricot!

image342
Skeppar trenden håller i sig! Läggmärke till knapp detaljerna som matchar linnet.
image346

I vår som sagt så är det blommigt som gäller! Denna klänning har både högmidja och så en blommig t-shirt.
image344
Här ser vi oxå blommigt. Kjolen som är Luella inspirerad matchade vi med en färgstark t-shirt.
image345
Här ser ni våra söta små överraskningar, håll utkik och se om du är en av dem som får ett litet ägg=D.
GLAD PÅSK!

Tisdag!

Tjenare!

Hur är det med er? Med mig är det bra=). Började skoldagen med att nästan komma försent och vara nära på att somna på lektionen=/, men sedan vips från ingen stans så fick jag världens energiXD. Så hela denna långa och trissta skoldag har jag shakat mig igenom=D chicki chicki yeah!

Just det dagens hjälte Anes, vi bor ju grannar nu så när vi gick tillsammans hem så halkade jag och ramlade på rumpan=/, lite pinsamt det var men som tur var Anes där som hjälpte mig upp=D. Tack!

Hmh..
har så tråkigt borde plugga tills judendoms provet på torsdag men orkar inte ist sitter jag här vid datorn. Planerar lite inför morgon dagen för då är det ju som sagt dags för veckans outfits. Denna veckan tänkte vi ta alla tjejers favoriter(eller vissa) och när jag säger favoriter så menar jag såklart väskor, skor och kanske smink om vi hinner=). Så tjejer ni får hålla utkik! Hinner inte skriva så mycket mer nu ska hjälpa mamma med nåt hon ropar men vi syns hejdå.

// Pussah Steph
image338image339image340
Ska kanske prova på olika läppstift/
läppglans. Som sagt håll utkik!

Dags för boys night out ;)

Heeeej igen!  :)   tänkte nu ha en liten boys night out..  :)  
Vi intervjuvade några guys i skolan idag. Rätt många ställde upp.. dock med tråkiga svar.. (Vissa!)
Här kommer dt :D ENJOY!



image321

1, har du tjej ?

nej

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Medel långt hår, kort, blåa ögon, assnygg!

3, är utseendet viktigt ?

Oerhört!

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

Strul med annan

5, vad är avtändande hos en tjej ?

SVEETT

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Absolut, vill gärna tro det, låter så romantiskt.

7, Favorit ställning ?

Doggy

8, Hur ska en tjej klä sig?

Jeans, inte emo

9, vad är en player, enligt dig ? ´

Leendet, klädstilen, fast rumpa

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Nej!


tack Mattsson! 

image323 

1, har du tjej ?

ja

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Som Alexandra !

3, är utseendet viktigt ?

Det är allt!

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

analsex

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Luktar illa där nere.

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

JA

7, Favorit ställning ?

Doggy

8, Hur ska en tjej klä sig?

Naket

9,vad är en player, enligt dig ? ´

En sån som jag, det finns inte!

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Vi vet att dt har.

 
Tack Robin.

image324

1, har du tjej ?

Nej, men öppen för alla förslag

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Ingea speciella krav på utseendet.

3, är utseendet viktigt ?

Klart det är viktigt, det första man ser men det är inte allt.

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

kyss

5, vad är avtändande hos en tjej ?

andedräkt

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Kanske, ej upplevt det ännu.

7, Favorit ställning ?

Öppen för allt!

8, Hur ska en tjej klä sig?

Enkelt, stilrent, elegant, ej märkes: typ gucci, LV..  osv.

9,vad är en player, enligt dig ? ´

En som fösöker få nån på fall men som sedan struntar i personen.

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Lagom, passa in i kroppen. LAGOM!  Normalbygd men ändå lite vältränad.

Tack Umid.

image325

1, har du tjej ?

JA

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Blond, axel långt hår, fin kropp

3, är utseendet viktigt ?

Första intrycket, så är det viktigt.

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

Sex

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Hårig rygg! Fjortis.

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Ja

7, Favorit ställning ?

doggy

8, Hur ska en tjej klä sig?

Normal, ej rockigt

9,vad är en player, enligt dig ? ´

Dum fråga

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Ja, inte allt för stor.

Tack Love

image326

1, har du tjej ?

Nej

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Fräsch brud

3, är utseendet viktigt ?

Absolut!

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

Finns ingen

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Dålig andedräkt

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

JA

7, Favorit ställning ?

Hmm..

8, Hur ska en tjej klä sig?

Ej emo!

9,vad är en player, enligt dig ? ´

Finns inte

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Ja, normal!  

Tack Johan .

image327

1, Har du tjej ?
ja, Izza

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Brunett !!   allt med brunett!

3, är utseendet viktigt ?

Nej! Men hon ska va ren, borsta håret och tänderna.

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

Kyssar och sånt

5, vad är avtändande hos en tjej ?

När de inte luktar gott!

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej dt gör jag inte.

7, Favorit ställning ?

FO SHO

8, Hur ska en tjej klä sig?

Jeans och T-shirt

9,vad är en player, enligt dig ? ´

Håller på med flera tjejer samtidigt.

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Ja, inte väga mer än 80 kilo!

Tack Mirza .

image328
1, har du tjej ?

Ja

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Brunett, normal, långt hår, gröna eller bruna eller blåa ögon...

3, är utseendet viktigt ?

ja

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

strul

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Hår under armen

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

nej

7, Favorit ställning ?

Missionär

8, Hur ska en tjej klä sig?

Absolut inte astight...  utan inte för tight utan lagom

9,vad är en player, enligt dig ?

En sån som Robin

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Ja, inte så mycket med lite grann,..

Tack Anes.

image329

1, har du tjej ?

nop inte nu(skriv öppen för förslag)

2,Hur ser din drömtjej ut ?

de e insidan som räknas, hon ska ha en fin själ.

3, är utseendet viktigt ?

aaa första intrycket..

4, vart går otrohetsgränsen hos dig ?

vid ett strul enligt mig

då är man fan otrogen

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Hårig. manlig röst de e fan riktigt avtändande xD

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

jorrrå... de finns säkert

7, Favorit ställning ?

inga kommentarer.. eller joo!

bävern och myggan,    deeeeen!! Kikki ....skriv de!

8, Hur ska en tjej klä sig? ?

fräääächt typ som kikkis och steffs outfittar.

9, vad är en player, enligt dig ?

en som playar mkt...  asså är me flera olika på kort tid

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

asså man vill ju inte va tesammans me en dvärg typ..

men annars nee...

Tack Hannes!

image331
1, har du tjej ?

Nej

2, Hur ser din drömtjej ut ?

alltså svårt att säga, för alltså tex. tänk om min framtida tjej läser bloggen och ser dt

då verkar dt inte bra.

och jag vill inte beskriva ngn speciellt

men kan försöka

hon ska va söt/gullig

sexy gör inget om hon e =D

men söt/gullig

snäll, omtänksam

schysst

smart

och inte utseende fixerad

snäll och rar=D

bra personlighet=D

typ så ;D

3, är utseendet viktigt ?

50/50 med personlighet

en tjej utan personlighet är ingenting

och en ful tjej med personlighet är inte heller mkt=D

4, vart går otrohetsgränsen hos dig ?

att träffa en annan tjej med andra skäl än att "vara kompisar"

även om man inte gör ngt

även pussar/kyssar.

men e dt "hälsningsfras" e dt chill.

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Hmm.. typ om dom: snusar, fiser, rapar,

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

faktist inte, för isf blir man kär i utseendet. men efter typ 1vecka skulle jag kunna bli kär i ngn.

7, Favorit ställning ?

 jag e oskuld?  men en som verkar nice är 69:an, och doggy.

8, Hur ska en tjej klä sig?) ?

typ sån gullig stil som du och steph har, du vet inte för vågad men såhär cool/gullig=D.

9,vad är en player, enligt dig ?

En kille som e otrogen mer än 1gång.

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

jag svarar såhär 50%utseende 50%personlighet


Tack Mitvää.
image332

1, har du tjej ?

Nej

2, Hur ser din drömtjej ut ?

lite kortare än mej brunnet lr svart hår ögona spelar ingen roll snygg kropp å ska ha nåått i huvvet

3, är utseendet viktigt ?

det är la trevligt lr men de e inte allt

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

hmm när ja ser tjejn strula med nån annan

5, vad är avtändande hos en tjej ?

hahahah hår på fel ställen

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej

7, Favorit ställning ?

missonär lr hur de stavas xD doggie e nice med

8, Hur ska en tjej klä sig?

hård rocks still glam rock nice som fan

9,vad är en player, enligt dig ? ´

jag ,nee skojja ny brud varje vecka?

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

inte för smal inte för fet.


Tack Kivi.
image333

1, har du tjej ?

Nej, inte för tillfället.

2, Hur ser din drömtjej ut ?

Vet inte riktigt

3, är utseendet viktigt ?

Njae, lite iaf

4, vart går otrohetsgränsen hos  dig ?

När När partnerna börjar pussa med nån annan.

5, vad är avtändande hos en tjej ?

Barnslighet i överdrift.

6, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

kanske

7, Favorit ställning ?

Min ensak.  Klätterställningen på lekplatsen

8, Hur ska en tjej klä sig?

Skate stil

9,vad är en player, enligt dig ? ´

En som playar med flit.

10, Har kroppsstorlek nån betydelse? 

Ja, men tjejen ska helst inte vara större än mig själv.


Tack Oscar


Taackar alla som ställde upp!! :D  really naajs! 
Nu ska jag gitta :) 

Ha det suuuuuper bra :D  så hörs vi imån :) 
with all my love Kicki.



TJOFRÄÄÄS!

Haaaaaj på er alla pungor o murror !!  ( nej, sorry!  ska inte använda sånna ord här, hahaha ) 
Hur är det med er då ?  Jag hoppas att allt har varit gött medans jag va borta :) 
HAha va borta från bloggen typ i 3 dagar ?  kunde inte hålla mig till slut, så nu är jag tebax! 
Jag mår mkt bättre, finns verkligen inget mer att deppa för :)  
Fick tänka igenom mkt.. o verkligen har fått vara ifred, från allt.  såå jaa..
Allt med dt dära att jag inte mådde bra o lala va inte pga nån i klassen, som vissa av er  kanske trodde.
Men jag tycker iaf att vi släpper dt nu och andaaaas ut :)  

Vad händer på en Måndagskväll hos er då ?   :)
Hos mig`?  hmm.. mamma har ropat 3 ggr nu på mig :S .. så måste gitta snart o se vad drottningen vill. . annars kommer hon lacka dirr :P  

Just dt !  har fått några klagomål av er vissa.. och dt va att bloggen har tappat gnistan och att dt börja bli lite tröökig osv..  SÅ IKVÄLL kommer jag uppdatera nått kul :D   håll utkik!!  :D   


Aja mamii ropar ... again -.-      Såå vi SES sen senare! 
ps: mivää ville att jag skulle hälsa att han spanka/tog på min rööööv idag -.- .. (peeeervo!)    
alltså INGEN tar/spanka/grab our asses ... bara VI som får göra dt ;)  haha! 

Puss, HIRRÅ! 
kix
image307


Söndag!

Hej!

Tänkte uppdatera en liten snabbis innan jag måste fortsätta att läsa min bok som jag har i läxa att läsa tills imorn-.-. Seriöst palla, så gör jag som vanligt väntar tills sista dagen så måste nu läsa i panik. Att boken är rätt långtråkig gör inte heller det hela bättre. Läser boken Anne Franks dagbok, den sägs vara bra, har iof inte kommit så långt men det lilla jag har läst har varit allt annat än bra:S. Hoppas att den snart blir bättre=).

Så har denna helgen också passerat och imorgon är det dags för skolan igen-.-. Men snart är det som tur lov=), endast en vecka kvar=D. Har idag bara tråkat och slappat, hoppas er helg var lite mer lyckad! Ska nu tillbaks till boken ha det så bra!

            // Pussah Steph
                                                                                
image305         

Happy B-day

Hellu!

Hur är det med er?
Med mig är det bra=).
Idag har jag bara umgåtts med familjen. Började dagen med att träffa min syster Jemima på knalleland för vi skulle leta efter en födelsedagspresent till twinsen som fyller 3 år idag<3 Grattis=). Vi köpte någon magnet grej som gjorde att man kunde rita och bilda ord=S, aja de tyckte ialla fall om det=). Sen så gick vi i lite butiker och letade kläder till Jemima för hon ska ut med sina arbetskollegor ikväll. Vi hittade en söt skjorta på sisters som hon köpte, till det skulle hon ha någon kjol och så lånade hon mitt midjeskärp, det blir nog bra=). Sedan var det då dags att åka till min andra syster och fira twinsen=), vilket äntligen gav mig ett tillfälle att inviga mitt nya linne=).
En riktigt mysig dag/ kväll blev med massor av mat, super mätt är jag nu.
Vi hann oxå se filmen Jumper, njaa den var sådär inget speciellt. Jupp det var min dag, i går var jag bara hemma och tråkade. Min bror och hans vänner hade någon fest men stannade hemma ist.
Hoppas ni kommer ha en fortsatt trevlig helg. Ska nu kolla på nån film, ha det så bra!

   // Pussaah Steph
image303

Wannabe celebrity?

Hejhej!

Hur är det med er? Hoppas verkligen att det är bättre med er än vad det är med Kicki:S, lite orolig jag blir.
Har nu även världens press på mig ska ju ta över bloggandet för ett tag=O. Men förstår henne och hoppas att hon mår bättre snart igen=). Orka att folk hela tiden ska missuppfatta, är det inte bättre att först fråga innan man drar förhastade slutsatser? Fattar bara inte vad du håller på med:S.

Idag höll jag äntligen mitt Svenska tal. Det gick väl sådär inte direkt jättebra eller dåligt, skakade som bara den i början men nervositeten släppte efter ett tag=). Hade lite problem med vad jag skulle välja så igår bestämde jag mig till sist för att ta organdonation, jupp skönt ialla fall att ha fått det överstökat. Annars så har det inte hänt så mycket idag, det har varit en rätt seg dag i skolan:S, längtar till helgen.

Förlåt att det inte blev nåt bloggande igår men pallade helt enkelt inte=/.
Fick höra något från en vän som gjorde mig jätteupprörd och ledsen:´(. Hoppas verkligen att det löser sig pallar inte att folk ska lämna en, men stöttar dig!

       // Pussaah Steph



Wannabe celebrity?

Har så tråkigt och i onsdag så gjorde vi ju aldrig veckans outfits så jag tänkte nu tipsa er om en sida jag hittade. Är du precis som jag, älskar kändis kläder men de är ju som sagt lite väl dyra:S. Så nu finns det en hemsida som kopierar kändiskläder till ett mycket billigare pris.

image298
Denna söta babydoll klänningen som är Mischa Barton inspirerad.
Pris: 600:-

image299

Nice lössittande klänning, inspirerad av Nicole Richie.
Pris: 450:-

image300

En supersöt T-shirt med en stor rosett<33, inspierad av Hillary Duff
Pris: 410:-

image302
Ett skitsött Prada inspirerat halsband
Pris: 200:-

Så det var ett litet smakprov av vad Glitzy. se har att erbjuda kika gärna in för att hitta fler söta outfits+ accessoarer, tyvärr alla killar finns dock inte kläder åt er:( på deras sida.

Godkväll, alla där hemma !

Hej, hoppas att allt är bra med er (:
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte riktigt orkat göra nått; skola, hem, lipa, sova, plugg osv ..
Är så himla trött på allt just nu .. folk sårar, folk sviker en, folk vill missuppfatta allt... Så jag har tänkt att ta en pause från bloggandet.. Låta Steph ta hand om vår kära blogg ett tag :)    Dont't worry! I'll be back sooon!

Pussheej! 



Passion for fashion!

Hellu!

Lite längesen det var sen man uppdaterade så tänkte därför göra det en liten snabbis=).
Hur är det med er?
Med mig är det rätt bra har nu vart ledig i två extra dagar vilket har varit helt underbart. Igår var det Gbg resan och idag har man umgåtts med Kicki och femman och sen nu på kvällen med Hannes och Davor.
Dagen började med att Kicki kom hem till mig på förmiddagen vi var super uttråkade och hade inget att göra så drog därför till Viskan och lunchade. Sen träffade vi femman gick lite i stan men tröttnade så åkte därför till Knalleland ist. Där var det dags för en smoothie paus efter att ha gått i alla intressanta butiker=).
Ja det var min dag sen senare på kvällen gick det lite utför:S. Hannes drog med oss på nån bioföreställning på stadsbiblioteket. Filmen handlade om martyrer eller nåt sånt-.-. Lackade var inte direkt så jag ville spendera min sista lediga dag =/. Filmen i sig var ju inte jättedålig utan det var mer den sammanlagda längden utav filmen och diskussionen efteråt som gjorde att man drömde sig bort till sin säng=). Nej usch aldrig merXD.
Fick en liten glad överraskning när jag kom hem hade nämligen fått ett mail från Cocoo. De har gjort en ny armbands kollektion som är super fin=), ska garanterat investera i någon av de olika varianterna. Titta ner så kommer det bilder=). Imorn är det ju då dags för skolan igen-.- skittråkigt men hmh man får ialla fall träffa alla vänner igen=). Ni får ha det så bra!!


                    // PUSSAAH Steph





Colour eller...

Inte?

Armbandet som är i äkta läder kommer att kosta 165 kr och tillhör serien "Lucky Words"de kommer att finnas tillgängliga till försäljningen redan i nästa vecka, www.cocoo.se

Vilken tycker du bäst om?


Göte resan;)

HeeeejHejHejHej!  Finally hemma!
Hur mår ni ?  Med mig själv.. jodå, dt rullar på.
Som sagt Gbg resan :)  Kunde ha gått bättre om jag va på cp humör som Steph & Hannes. Allt gick smidigt på morgonen TILLS tågresan till Gbg :p Alltså hade inget emot att dom va på topphumör eller nått för jag va ju lika cp glad först :D  
Tågresan tog en EVIGHET :O  jag satt och lyssande på musik hela vägen, medans Steph & Hannes fnissade/vinkade/flörtade åt en liten unge o.O''   + Hannes sa "Tran" varje 10 min, lite störande. Snacka om besatt av Tran xD hahhahah!  men även om dom va jobbiga så gillar jag dom ändå :D my booo's :D

image258image259image260

Idag:  Vaknade kl 7:00 ( Steph: kl 6:00). Mötte Steph kl 8.20 vid busshållsplatsen. Sen åkte vi till Stan där Hannes bor:P   Han sov när vi kom !  fick vänta ett tag tills han öppnade dörren :P  
Men iaf så gick vi in, medans han gick o tog på sig kläderna.
Sen när han kom tebax så åt vi frulle tillsammans :D niice va dt :)
image255
Så här såg dt ut :)
När vi va klara, så gick jag och Steph in till Hannes rum för att kolla in hans bror Måns ( :D:D:D )  Heheh! 
Then, TV. Then, tågstationen.
image256image257
När vi va framme i gbg, gick vi dirr till Lydias Resturang och åt ( nån slags taco/pizza buffé).
image261image262
Sen gick vi runt. . . Det va en besvikelse denna ggn. Dt fanns inget vi ville ha typ. Vi som hade tänkt shoppa loss.
Blev typ inget inköp denna ggn :S 
Jag & Steph såg verkligen fram emot att shoppa i  Topshop, Zara, Rut m.fl. Men dt fanns inget .. INGET som vi ville ha, asbesviken.
Hannes köpte ett par svarta Lacoste skor, riktigt nice ;)  
jag köpte mest smink and some shit. Och Steph en ring. HAHAAH!  mkt vi har shoppat, not.



BILDER, enjoooy!


Rut m.fl.
Som sagt så är dt ju FÄRG som gäller i vår. Vi såg några klänningar som va riktigt söta ...
vad tycker ni ? FLIPP ELLER FLOPP ?
image266image265image267image268
Här har vi shorts oxå, i färgglada färger :D
image269image270
Vissa blir ju t om upphetsad xD 
image271image272
Zara, Färgglada t-shirts.


SHOCK
Den här butiken va asball!!!!  har aldrig varit där inne. Det va Hannes som visade oss den butiken, antar att han köper sina kläder där ? ''/   men iaf, dt va ascooolt :D  haha!   Nån slags emo/punk/rock butik.
RIKTIGT HARDCORE!

image273image274
image275image276
image277image278
image279


Yeees!  dt va allt..typ :p 
Hmm.. hemresan gick bra. Alla vi tre sov :)  Blev buss ist för tåg, Vi sprang runt inne i tågstationen, helt CRAZY!  visste inte om dt va buss eller tåg som gick 15:50. Så vi fick typ springa runt. haha!  men men vi kom hem till sist, som tur :)   hehe!

aja ha en suuuuper bra kväll ! 
Pussheeej! Kicki

Efter att ha fått klagomål från Hannes

så vill jag bara poientera att Hannes inte alls var naken som man tror när man läser bloggen, utan att han hade sina allra finaste sidenshorts på sig  :D




Söndag :)

Heeeeej peeps!!!  Hur är dt med er idag ?  Gjort nått kul ?
För min del är dt heeeeelt okej :D  lite övertrött bara :P  idag har jag jobbat, gjort en massa reklamer.  
Den här Söndag är speciell, för imån+ Tisdag är dt STUDIEDAG! :D   annars brukar jag hata söndagar -.- buuhu !
menmen imån är dt Gbg som gäller and nothing else ! :D  Vi ska åka iväg ganska tidigt imån, så jag tror inte att vi kommer hinna uppdatera, sorry. Men ska försöka uppdatera så fort vi kommer hem iaf :)

just nu kollar jag på The hills, den är bra !!! :D:D 
Nån som har kollat på den ?  :) 


Lackar asmkt på Mitvää.. :P:O   den där lilla filuren har förstört min kväll nu.
Aja jag ska iaf inte tänka mer på dt.. andaaaas*
Ikväll ska jag inte göra så mkt, ska nog bara chilla och kolla på The Hills. 


Den här frisyren ser assöööt :D  
undara om dt funkar att göra så med mitt hår.xD
 image254

Aja ha dt suuuuper bra :) 
Pussheeej Kicki



Myskväll.

Hejhej!!

Hur är dt med er idag? Med oss är det bra, vi är just nu hemma hos Kicki och myser. Ikväll är det bara chill som gäller. film & massa onyttigheter :D  Vad ska ni hitta på då ?  :)
Vi har inte riktigt haft tid att uppdatera xD för laaata xD   Menmen nu är vi här.. :D
aja vi ska nog fortsätta kolla på filmen nu.. sees :)

Imån:  hmm.. inget planerat :S   hmhm
Måndag:  GBG med mitvää o Hannes :D  yeeeeey, då blir dt shopppiiiiiing :D  oh yääh!  
Ser redan fram emot dt .



ha dt kanon braa! 
pusshaaj
Steph & Kicki


kvällsinlägg.

Heej! Allt bra med er ? För min del är dt helt okej :)
idag: Skola, försov mig !!!!  började 8:00 och jag vaknade 9:00  xD .
11 pers va "sjuk"  idag -.-   OFTA!  :P hmm..hände inget speciellt i skolan :p 
Eller joo vi fick shaka loss på idrotten xD dt va nog dt roligaste lektionen på hela dagen:D
Slutade kl 16:30 dock :S suck*
Efter skolan åkte jag hem och dt gjorde Steph med. japp dt va de :P xD

aja dt får nog räcka för idag.
Här kommer bilder :) Enjooy! 

image248image249image250
(fler bilder finns på Bilddagboken.se, SP07M )

Ha dt suuuuuper :D
Pusshaj, Kicki <33


Veckans SHIT! (outfit)

Tjenare=)!

Hur är det med er? Med oss är det bra. Skolan var super soft tittade på film i en halvtimme på spanska lektionen sen var det dags att bege sig  till stan. Vi lunchade som sagt med Muffin och Mitvää, Mitvää lackade dock så han drog nästan på en gång:S, lite synd:(.
Sen begav vi oss till Kicks, fick tips från jadestone att testa olika parfymer. Han är ju en trogen läsare så vi lyssnade såklart på honom (ni andra får oxå jätte gärna komma med förslag.) 
Sen gick vi lite i stan innan vi träffade vår egen favorit cupcake, Hannes<33. Först satt vi med hans vänner och tittade på när de åtXD sen begav vi oss hem till Hannes. Där träffade vi hans mamma och hans styvpappa. Lite trevligt det var=). Hos Hannes tog vi en massa knas bilder och hade det super mysigt, lite bilder från detta kommer sedan här nedan. Ha dt så bra!

   // PUSSAR Steph&Kicki


Kill parfymer!
(Creamycupcakes favoriter)

image222 image223
Homme by Hypnôse, en rätt fräsch doft! Passar sporty guys;).

Pris 50ml: 480:-

image224
Fuel for life by Diesel. En kraftfull, aromatisk, fräsch och manlig doft.
Pris 50ml: 475:-

image225
Unforgivable by Sean John, är en ny doft för den karismatiska mannen som njuter av livet. En unik och frisk citrusdoft med italiensk bergamott och lavendel som fångar den dynamiska energinhos mannen.
Pris 75ml: 495:-

image227
Man by Calvin Klein. En riktig manlig doft!
Pris 50ml: 565:-

image228
One by Calvin Klein. Nice doft;)!
Pris 50ml: --

image229
Light blue by Dolce & Gabbana. En super nice doft finns även för tjejer;) vilket är en av våra favoriter.
Pris 75ml: 425:-

Parfymer för tjejer!


image230
The one by Dolce & Gabbana, en riktigt lyxig parfym, Kickis favorit!
Pris 50ml: 645:-
image231
Be delicious by DKNY, en frisk och saftig doft, Stephs favorit!
Pris 50ml: 435:-
Sommarens fräschaste doft!
image232
Ralph by Ralph Lauren, vår egen sommar favorit!
Pris 50ml: 475:-
image233 image234
Hannes<33
image235
Hannes friends, Ola & ?
image236 image237 image238
Cupcakes is in the house!
image239
MTV cribs, Haha Hannes visar sitt kylskåps innehåll!

image240  image242
Lucas och Måns kallingar<33!
image243 image244 image245 image247
Vår cupcake då och nuXD, btw han är ett stort fan av vår blogg=).
Super nice dag hoppas vi får komma tebax, hejdå ha dt så bra!

kvällsinlägg.

Heeej allihopa! Ska alldeles strax in i duschen, men innan de så tänkte jag uppdatera en liten snabbis :D Yey!
Femman o dom va här innan..  så gulligt att hon kom i hit för att kolla till mig :)  Hur mår ni förresten ? xD
För min del:  mkt mkt bättre !  tack vare er, mina trogna vänner <3 
Idag:  skola, inget intressant att skriva om. Hade engelska prov idag, jag hoppas att dt gick bra :)  
hmm.. slutade kl 16:30, ingen favoritdag hos mig direkt.. Tisdagar suger :P
Sen åkte jag hela vägen hem, satte mig vid datorn. Klottrade lite i blocket :p  haha, snacka om NO LIFE xD Sen kom Femman o dom :D   yeey!  henne har man inte träffat på ett tag.. senaste ggn va i EEST :/  såå skit glad att hon kom :)  
Imån: Har 30 min lektion, sen slutar vi ''/   Lackar asmkt på dt!  vrf kan han inte ställa in spanskan bara ?!  jävla gubbjävel (sorry, men dt är han).  btw håll utkik efter Veckans outfit imån! :D  Denna ggn har jag ingen aning vad dt blir ''/  Har ni några idéer ?  jag är lite sugen på Accessoarer denna ggn :p men men vi få se som sagt :) hehe!
aja, efter spanskan så ska jag,stepp,mitvää, muffin till EEST (vi är där varje Onsdagar :D) och käka sushi ( eller kanske "sussi"  som K-P brukar säga xD)  hahah! 

Aja, nu måste jag in i duschen ! :P  Ha dt suuuper bra ! 
Pussheeej, Kicki - lackar DIRR just nu !

image217image218image220
Vi är sååå normala !  jag lovar !! :D


Tisdag!

Hejhej!

Hur är det med er?
Med mig är det rätt bra, känns bara som alla är så deppiga=/ och när mina vänner är deppiga så blir jag också deppig:(. Så snälla ni får cheer up=D! Vet att det inte alltid är så lätt, jag lider och tänker med dig Kezo<33, du är stark och kommer klara det, finns här för dig om du vill prata eller bara gråta ut=). Håller även tummarna för dig så du hinner bli frisk innan ditt stora uppträdande. Samma sak gäller dig Kicki finns här för dig med<33.

Min dag däremot har inte varit nån direkt höjdare:S. Startade hela dagen genom att försova mig så missade därför engelskan, vilket inte alls är bra för nu måste jag göra provet på torsdag ist=/, så mycket bättre att bara få saker överstökade. Förutom försovnings delen så har den vart rätt kul idrotten var dagen höjdpunkt=D. Halva klassen spelade innebandy, lite mycket liv det blev=). Jag och Kicki hamnade då med Erik och Alexander och vi kickade de andras räker=D!

Imorn är det ju onsdag igen vilket betyder nya outfits. Imorn är även nästan alla i hela klassen lediga förutom vi som måste gå till språket i en halvtimme-.-, men det är rätt chill för skulle ju som sagt ändå till stan. Så det blir nog en soft dag. Ni får ha det så bra!

// Pussaahh Steph

image216
Tänker på dig<33!

Måndag.

Heej! hur är det med er ?  hmm vet att dt är lite sent att uppdatera nu.. men w.e :p  hehe inget för mig just nu..
För min del ?  ja, dt är väl både ja och nej. Vill egentligen inte gå ut på det här.  Men jag mår för tillfälle inte så jätte bra.
Men ska försöka att inte låta detta drabba bloggen så mkt. Utan hålla det utanför. 
Idag : skola, inget intressant att skriva om.. .
efter skolan åkte jag hem.. sov för de mesta. Sen ringde Steph, och jaa vi pratar fortfarande ! xD vi säger inget xD  2 tim o 56 min har vi hållit på med detta  :)  NICEE!  Men dt är jätte kul även om vi inte säger så mkt just nu. men när vi väl öppnar munnen, dåå faan pratar vi i timmar om same shits :D  haha! så knasigt !

Men aja ni får ha en super mysig måndagskväll :) 
Puss Kicki

Taack Stepp, Mitvää + många mer för allt <3  )

image211image212image213

Söndag=/

HelluHellu!

Hur har er dag varit? Min dag började super bra, myste med min bror och mamma. Vi tittade på film och åt en massa onyttigheter<33. Riktigt mysigt nu när mamma är hemma det blir bara massa mys hela tiden=). Måste dock börja hjälpa till mer här hemma-.-, inte så lätt för henne nu när hon har en gipsad arm. Men såklart man ställer upp för sin mor=).
Idag kom även Noomi och Amelia och hälsade på för att lämna blommor te mamma, Kicki kom också så vi hade ett litet snack om fredagen. Sen senare kom också alla skitungar, nämligen så att jag skulle va barnvakt åt dem för min andra syster och hennes kille skulle gå på nån danskurs=D.
Jaa så var denna helgen också över. Känns som om veckodagarna står still medan helgerna springer iväg. Så imorn är det då dags för skolan igen och jag har fortfarande inte kommit på något ämne som mitt argumenterande tal ska handla om:S, så ni får gärna komma med tips;).

// Kramar Steph

To Jane: Förlåt menar det verkligen! Vet att jag svek ditt förtroende och du har all rätt att va arg på mig. Vill bara att du ska veta att jag är ledsen. Jag behöver verkligen dig du är den systern jag verkligen kan öppna upp mig för, jag är så ledsen. Hoppas att du kan förlåta mig ..XO


Hihi är ovan ser du Anthon, det var så mycket roligare när man var liten titta bara hur lättroad man är, blir liksom glad över att äta en apelsinXD. Så söt!

I'm broken & I don't understand what's broken

Hejhej

Hur är det med er?

Neej usch med mig är det inte alls bra. Allt känns verkligen knas just nu:S. Igår hände det en sak med mamma som gör att jag har jätte dåligt samvete, medan hon råkade ut för en olycka var jag ute och festade. Krya på dig mamma. Har också dåligt samvete över att vi bara lämnade en vän när han behövde oss.
Mår också dåligt för att Kicki mår dåligt:(.
Nu sitter jag bara här och tråkar och lyssnar på samma låt om och om igen. Skulle egentligen gå på bio med en kompis men ställde in bara för att jag ville va hemma hos mamma ist. Nee vad deppigt detta inlägget blev nu, får väl försöka att cheer up=). Kan ju inte sitta här och deppa! Så nu ska jag se till att bli glad igen hoppas att du oxå kan det Kicki=).

  // Kramar Steph!

Ps: tack för i går, det var rätt kul bortsett från något=/! Bäckäng<33 även om era fester inte brukar va någon höjdare=). To Kajki: LOVE you BITCH!

   image205

vrf så här?

Heej !  tänkte uppdatera igen :) 
hur är det med er ?
med mig?  just nu, verkligen inte bra .. pgr av en händelse som har tagit hårt på mig.
Taack steph att du finns, twins förever <3
Men iaf, kom hem för ett litet tag sen.. från Borås Arena, det va nån match där.  dt va inte "schteek" xD Frös ihjäl mig :P  men men dt va iaf trevligt :)  haha! 

image203image204
det va såå mkt folk där .. xD       va med den här lilla filuren :)   hihi

puss kicki
jag vill tacka alla mina vänner som har försökt cheer me up, dt värmer, Vill bara bli lämnad ifred ett litet tag.. 
Och jag vill säga förlåt till en person som jag har sårat&som betyder jätte mkt för mig. förlåt.. .
jag kan inte få allt som har hänt ogjort. förlåt.. .

Det va bättre förr ..

Heej, hur är dt med er ?  Med mig är dt okej.. 
Som sagt så va vi igår på bäckängsfesten, dt va varken askul eller tråkigt.
IGÅR:
Dt va rätt kul i början när vi hade förfest hemma hos Stepp's syster, förutom att dom människorna som skulle komma va sena (!) så kass.  Men dom kom till sist :) haha
Efter dt så trallade vi ner till bäckängsfesten, och shake:ade loss ;) oh yäh :) 
Jag vill inte skriva allt som hände på festen, tyvärr.
 Vill jag hålla dt för mig själv ...

Men iaf, här kommernågra  bilder från festen :)  enjoy !
( jag har inga kommentarer till dom :p )

image189


hahah värsta bilddagboken här :P  
Men aja dt här får räcka :D  

Pusshheejj! 
Loove kicki
image200