ångest.

.. ... jag borde plugga just nu :S Men jag känner inte alls för att plugga, känner inte för något överhuvudtaget faktiskt. ..Och ju mer jag skjuter fram det blir skulderna bara större och sen när jag väl sitter där i sista sekund och inte gjort det jag egentligen borde ha gjort känner jag en viss ångest... :S:S alltid så.

IDAG; vaknade runt 10, underbart!:) Spanska stod först på schemat. det va eget arbete, så jag o steph stack till matsalen o käkade istället:P därefter Hisoria, kollade på film. osen slutade vi ! :D Wiiiiii. Det blev en liten runda i stan därefter och inte nog med det, en runda i knalle med mamma, jag är ganska säker på att det står 0 på kontot!! åhfyfan.


aja, NU ska jag plugga..wo oo hoo.. :S
tooodles.

chapnlle... . .

... PUNKT COM!   min vän Lisa i stockholm har öppnat en webshop för några veckor sen.
Ni måste besöka hemsidan! Gud va fina saker!  vill haaa!

The girl TeeStrappy peep toe shoes - Black


Tjejmiddag hos Femman..

.. . .helt underbart.  jävligt god mat, nice sällskap & bastu känsla inne i vardagsrummet! :P
åh, det va så jävla mkt god mat! känner mig jätte mätt just nu :P haha! inte konstigt.
Efter maten satt vi alla tjejer o tjötade. oså kollade vi på One tree hill & Gossip. osen blev det lite musik. 
haha, femmans kusin Jolin va på oss hela tiden.. ordet hysterisk passar nog henne. hon va upp&ner , Hit&dit..överallt!
jag har t om fått ett blåmärke TACK vare henne!  :O XD jeeeezus christ. 
o min pappa & femmans pappa blev ju SJÄLVKLART INTE packad  :P
Hennes pappa trodde att hans mobil va sönder fast den egentligen bara va avstängd :P hahahahahahaah.  torr humor :)

Aja nu ska jag hoppa in duschen.
ha en fin söndagskväll !
Tooooddds!



what krissy said..

Naaw Arezo och Kristin spelade på akustiska kvällen på tåget igår och jag och Felix var självklart där=). De var jätteduktiga blev bara ett litet fel trodde hon skulle spela vid halvnio tiden men ja det ordnade sig och sedan fick vi skynda oss som attans till Costa där vi kollade på matchen och chillade. Så förlåt Arezo att vi inte hann säga något innan vi stack=(.

Idag har jag endast chillat borde plugga men orkar inte, inte just nu känns som om det är överskattat att plugga på en helg, aja skrolla ned så får ni se några bilder på de fina tjejerna, annars får ni ha det så bra!

Pussar Steph































Grattis femman <3


 
Grattis Femman.
Förlåt Kezo.
Tack Witter.
Godnatt!



Jag förstår mig inte...

Daisy.jpg photography image by twilightobsessedx3.. .. på vädret, är så äckligt trött på det!

IDAG; last casting.. det gick överraskande bra!
18 + 5 modeller! :D   det va mest killar som kom o anmälde sig. Lite förvånad faktiskt. 
Hur som helst, TACK till alla som kom o anmälde sig, alla som deltog tipspromenaden ( BTW, Antonio har rättat, o vinnaren är en TJEJ som går på ESTETlinjen, ES07B!  hon heter... beep beep beep :D ), kontakter som vi fick av Bellini,  Dilan & m fl !!
Imorgon ska jag banne mig hitta en outfit till Femmans b-day-party. Önskade att jag kunde gå på Kizo&kristins spelning med ( LYCKA TILL <3)..men eftersom det är femmans 18års dag så måste jag vara där.  Stackars Witter som är tvungen att hänga med mig, när han egentligen vill sitta hemma framför tv:n o kolla på fotboll :D  förlååt.
och på Söndag är jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Femman:P  två dagars firande ni förstår :)  haha. nu vet ni hur min helg ser ut. sick.

Trevlig helg!
Tooodles.




Bilder från castingen




Klipp klipp klipps!

Såådär! tog EVIGHETER  att ladda upp filmerna.. :S suck!


What Krissy said - Kezo<3 så duktig :)
Kristin är ju fan grym på att spela fiol!      Jätte bra låtval btw!  :) passar dem perfa!

Taking Notes - Dem skriver assköna låtar.. (Y), vilket vi gillar! :) cred !   

oså har vi självklart ISSUES!!!!! vi har varit en big fan of them sen 1 år  tillbaka :P  haha sick.
Vi får hålla tummarna att dem kommer och spela på vår modevisning :D 

Tipspromenad..

... idag hade vi i F.U som sagt tipspromenad..Gick väldigt bra faktiskt.
Tänkte precis sätta mig och rätta alla, men så kom jag på att jag inte har fått de rätta svaret från Antonio ännu... hans internet funkar tydligen inte.. :S Få ta det imorgon istället.  Och kom ihåg CASTING!

Toooodles!
-K
jaaaaa! jag ska lägga upp UKM videosar snart! 
pinky swear ;)


Jag är så jävla impad ...

.... . . totalt 215 besökare igår, inte illa !  :)  i wonder why...


IDAG; F.U casting. .. fick med några stycken :)  Hoppas att det kommer flera på Fredag.
Och kom ihåg imorgon ! Tipspromenad! man kan alltså vinna ett presentkort på 200 kr från H&M. Inte illa.

och här har ni den RÄTTA affishen... Lilla Antonio skrev "Attangerar" på den förra XD haha! 


Inte att glömma heller..



Vi annordnar även tipspromenad! Lite aktiva vi är denna veckan=).
Puss S

Casting


Så kom igen nu! Kom och visa vad ni går för!
Pussar Steph


Svar..

... . . Till två tjejer som blev lite upprörda över ett inlägg som vi skrev om deras modevisning.

Vi måste först göra klart för er alla som läser vår blogg att vi skriver vad vi tycker o tänker här...inget fake, nej nej & nej.   Men dt är väl så dt ska vara när man har en blogg ? eller ?  Antingen gillar man att läsa det vi skriver ellr så gör man helt enkelt inte dt .. Inget vi kan kontrollera över. .. Men givetvis tar vi åt oss om dt skulle vara så att vi har skrivit ett inlägg som har upprört någon. o vad vi kan göra är bara att be om ursäkt.



Postat av: maria
Suck! för det första: Vi ställde ut extra stolar åt er så var glada över att ni fick några platser över huvudtaget. för det andra: vi fick MVG på modeviningen av MATS MOLID som du så fint har lagt ut bilder på, vet han ens om det? Eftersom han har gått catwalk och varit på diverse modevisningar och han ger oss MVG så måste det varit bra eller hur? Och jag tror att han vet liiiiite mer än dig gumman! För det tredje: Du har inte en JÄVLA aning om vad vi har förberett och inte! Du vet man ska inte ljuga så det där med att det var dåligt förberett det har du ingen aning om så du kan ju bara vara tyst om den saken! Som josefin sa också, att vi fick smink och sånt i sista sekund kan ju ha haft en påverkan inte sant? just det så du ska nog höra dig för lite innan du skriver skit om saker och lägger ut bilder!

och visst kan ni inte hitta egna modeller så ta VÅRA då...frågan är bara om vi lämnar ut uppgifter till er efter detta.

Tack för mig!


Postat av: Josefin Bellini
Jag hoppas ni förstår att det är svårt att ha ett såhär stort projekt samtidigt som vi anordnar estettreornas dansföreställning, plus massa annat i skolan. Så bara för att vi började med det i september innebär det inte att vi hållit på med det konstant. Vi har stött på många hinder, vi fick tex smink och ljud- och ljustekniker i sista sekund. Dessutom har vi inte lagt ut en enda krona på det här projektet men ändå drog vi in över 2000:-

och era platser var reserverade, sen vad som hände med dem kan inte jag säga. Sen hoppas jag att ni har tillåtelse av mats för att lägga ut de bilderna där, för annars kan ni åka på ruskiga böter.

Men tack för att ni kom i alla fall, det värmer. Jag har modellernas information om ni fortfarande vill ha VÅRA modeller. Ni får kontakta mig i så fall.

Tack!


hej Maria! :)
För dt första; vi jätte är glada att vi fick stolar att sitta på.. tack.  Och grattis för att ni fick MVG på modevisngen av MATS MOLID. För showen va riktigt underhållande som vi skrev på inlägget.. cred för dt!  ..
Men har vi någonsin påstått att ni inte förtjänade ett MVG ? nej.
och dt här med att vi ljuger om "dt där med dåligt förberett " .. ... vi ljuger inte.. utan vi tyckte att dt va dåligt förberett... men eftersom Bellini sen förklarade att ni hade andra saker framför er, så  förstod vi vrf dt blev som dt blev.. 

vi förstår inte riktigt vrf du är så upprörd över detta.. eller joo dt gör vi... vi skulle oxå bli skit sur om vi fick kritik... Men dt står som sagt bara om vad vi tycker o tänker. ..vår åsikt spelar väl inte så stor roll?
om ni inte va bereda att få kritik så kanske ni inte borde ha haft en modevisning från första början. eller ?
Alla tycker väl olika ? vissa tyckte säkert att modevisningen va jätte bra..vissa inte.. o vad vi skrev va bara att ;
*dt kunde ha varit bättre, *kändes som ni inte hade riktigt koll på ljudet, *förberedelsen va inte så där super bra och *att vi hade förväntat oss mer av er..   that's it. Så farligt va dt väl inte ?

Men eftersom du blev så upprörd så ber vi såå hemskt mkt om ursäkt för att du tog åt dig en liten kritik.
och jaa vi vill  jätte gärna ha era modeller om dem nu vill ställa upp för oss :)

tack för att du kommenterade !

Noooo

Usch vaknade nyss även om jag har världens längsta sovmorgon idag:S, och
vad ser jag när jag tittar ut genom fönstret? Snö ja det är snöstorm eller kanske
inte riktigt storm men snö  WTF?
Seriöst jag som tänkte kasta in mina kängor i garderoben och inte låta dem komma ut mer.. aja såg nyss vår nya plansch som vi ska ha till modelcastingen, den är väl helt ok inte direkt som jag tänkte mig men stackars lilla Felix har ju kämpat hela natten<3.

Så är ni intresserade på att vara med på vår modevisning så kom till sal 118 på bäckängsgymnasiet: onsdag 12.30-14-30 eller på fredag 13.00-15.00.


Ha det så bra  hejdå!


Pussar steph

Uscha, vaknade... .

z73039867gx3.jpg photography image by Aly_and_Aj_sista.. . . .med svullna ögon och täppt näsa imorse :S ingen vacker syn. Somnade iaf om o lät pappa sjukanmäla mig.
Vaknade runt 10. Gick ner för att kolla på tv.. o såg att nån stod vid dörren o snackade med min far.. gissa vem. .. Sven...kramade om min far o stönade lätt åh, va skönt o få träffa dig ...samtidigt som han kramade pappa såg han på mig; hej tösen..flin*    Dem två är så äckliga tillsammans.. Inte för att jag har emot när folk kramas.. love it snarare .. men dem två är bara too much! :P ryyyyser...

Anyway, stod inte ut med att vara hemma o se dem två gosa.. så jag tog min laptop o rymmde därifrån :P Så fråga mig inte vart jag är just nu :) 
.. Men men.. Hur är dt med er annars ? ...
med mig själv är dt helt okej..jag överlever.

Btw, jag är klar med alla mina twilight böcker!  WII  :)
Och visste ni att Robert Pattinson sjunger ? :S  jag visste iaf inte det.
sick men så hooot ändå :D


UKM...

nice.jpg photography image by twilightobsessedx3
.. . Alla va sååå grymt bra! jävlar asså. Så stolt över Kezo<3   
What krissy said, ISSUES, Taking Notes <-- mina solklara favoriter!

jag lägger upp bilder/videos imån eller nått..
Ska gå o lägga mig..mår inte så prima :S 

Hon hade rätt om dig. .. ..







21/03-09... .

. ..Imorse när jag vaknade sken solen in genom mitt fönster, blev en skön promenad till Almenäs.
oså va jag o klippte mig idag, när man säger: klipp 3 cm så blir dt 6 cm :S alltid så..  suck*  Därefter köpte jag&mamma sushi på vägen hem... mmh :)
Anyway, dagen gick ganska snabbt..blev bjuden på middag hemma hos Tommy..osen åkte jag raka vägen hem till Amanda :)  Tack för en underbar kväll med trevliga människor! :)<3
 

Do the catwalk...

... . . såådär, nu är jag hemma från den här så kallad modevisning. .
Antonio skötte sig jätte bra! göttgött!
Dock lite besviken med platserna. Det blev lite krångel.. Fick till slut sitta bakom Mats Molid ist..
Tillbaka till modevisningen.  Jag finner inga ord, kunde ha varit bättre, dem hade inte riktigt koll på ljudet  :S ljud o belysning är liksom dt viktigaste. och förberedelsen va inte så där super bra heller (t. ex  våra platser.) med tanken på att dem har planerat detta sen september.. så jag hade förväntat mig mer.. Det är vad JAG tycker.
Annars tyckte jag att showen va riktigt underhållande :P..speciellt modellerna..grymt bra :D
Shakisen va jääätte cute :D:D  naw.  och ZIKK (ett band) spelade under saft&bullar pausen.


Modevisning.

We could keep trying, but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back.

Runway-1-1.jpg Runaway image by emily-picturesblöööh... känner mig jätte seg.
Var så trött när jag kom hem, att jag däckade på soffan... gött.  Ska snart käka osen blir dt lite fiix.
IDAG; hade bara Naturkunskap o sen slutade vi :D stannade dock kvar i skolan för att lyssna på föreläsningen med witter & Antonio. sen har jag lunchat på Viskan con a la witter, o därefter gick vi hem till Felix där Steph befann sig. ..chillaxade lite & spelade Monopol :)
Sen tebax till skolan för F.U möte..   Tipspromenad nästa vecka, caféshop.  Och Casting nästa vecka oxå (Onsdag&fredag, om jag nu har rätt) Så kom gärna och delta !!  :)   
 Ikväll är det modevisning utanför Aulan..kl 20.00. ( INTE F.U's !!! ) Självklart kommer vi att vara där o kolla..front row ;) OCH vår lilla Antonio kommer att vara med o gå catwalk !  :D:D :O 
Ser fram emot det här..  Bilder kommer imån!  eller kanske t om ikväll om jag orkar :)
Btw, vår modevisning är den 29:e maj ;) Det kommer bli såå fabulööööös!

Hmmm...Har inte mycket mer o tillägga..
Ni får ha en suuuper mysig fredagskväll! 
Tooodles.
-K


Bilder;
Hemma hos felix.





L.A Candy


Ni har säkert redan hört talas om att Lauren Conrad ska släppa ut en bok. Boken ska tydligen handla om en tjej vid 19 års ålder som flyttar till L.A och blir stjärna i en reality serie.  Boken är så klart baserat på hennes liv! Den första boken av tre släpps den 16 juni! Så håll utkik! Speciellt du Kicki som är det största fanet;)! Den kan nog vara bra fast känns lite som om alla kändisar ska hålla på att skriva böcker om sitt liv-.-, fast who knows detta verkar ju iof vara mer som en berättelse.
Pussar Steph!

Mer sol tack


Oh vädret ute är helt underbart!
Idag var det skoj i skolan som sagt demokrativecka så inte direkt många lektioner. Idag kom jag till dansen fast den var inställd-.- så kunde haft sovmorgon men äsch jag hade med mig datorn så jag och Arezo tittade på gossip girl istället. Sedan var det dags för samhäll en plutt stund innan en föreläsning och sedan slutade vi. Eller alla andra men jag och min grupp + Kicki stannade kvar för vi äntligen skulle se Hamlet filmen. Haha kände mig som värsta proffset då jag förklarade när de andra inte fattade och kunde allt som skulle hända. Det var mys vi alla köpte en massa mat, sedan gick jag och Kicki till stan, tänk vi gick utan jacka=O haha kanske lite för optimistiska eftersom så varmt var det faktiskt inte.
Hon skulle därefter på handledar kurs och jag och muffin satt och gjorde vår natur. Så idag har man fått mycket gjort, hoppas er dag varit lika bra!

Pussar Steph!

När jag hör din röst.


.. .. Endast 2 lektioner idag!  snacka om CHILL :)
Steph va sjuk idag, lite tråkig dagen blev.  Men Witter-bitter-fitter har varit jätte snäll o tagit hand om mig som ett litet barn :) :P  
Efter skolan gick jag till körskolan o skrev upp mig på den här så kallad handledarkursen...Muffin & Fredster joinade mig såklart, tack :)  
Så imorgon ska jag dit efter skolan tillsammans med mamma&pappa, kommer sitta där i 4 timmar!  :O  jag kommer seriöst att somna :S  
Känner mig såååå EFTER... alla har redan börjat övningsköra och jag har liksom bara kört två ggr (om dem ens gilts!!!) suck*  kan inte ens växla från 1an till 2an.. i'm so screwed.

vet ni vad jag har märkt dem senaste dagarna ?  KEZO ! aldrig sett henne så där glad ( annorlunda glad) & NYKÄR ;)  Den här tjejen brukar för de mesta vara depp & negativ!!! :P men på sistone har hon varit .. hmm i dunno...glad ?  hon lyser av glädje :)    Såå jag är skit glad för din skull Kezo <3 :D:D Önskar oxå att man kunnde vara i den sitsen :)


Nemen, nu ska jag hoppa in i duschen. osen börja läsa min bok! :)
TOOODLES.
K

Hej och hopp långkalsong!

Idag är man sjuk=/, somnade med feber och vaknade med feber,
så jag fick vara hemma från skolan.
 Och det var tråååkigt, sov mest hela tiden åt lite godis och
läste hela min hamlet bok.
Sedan såg jag även det nya gossip girl avsnittet=) och det var ok inte jätte WOW men bra.

Vad har ni gjort? Hoppas ni har varit ute och njutit av det fina vädret woho det kanske blir vår nu snart ändå.

Aja som ni ser har inte gjort något kul så har inget vettigt att skriva om så nu är det dags att jag drar innan ni blir alldeles för uttråkade.

Pussar Steph

Så länge vi båda andas... .


Sjukt dålig uppdatering jag vet!!
har varken lust eller ork.. plus att jag läser 24 - 7 !  :D 
Jag är helt besatt av böckerna (twilight).. helt sjukt.  Snart klar med dem, odå kommer jag blogga mer.. :)

IDAG; Försov mig.. igen..Tack vare en viss person.. TACK :P.
Dagen har varit väldigt chill .. satt i aulan o lyssnade på nån gubbe i 1 ½ tim....trååkigt.
Sen har jag shakat... o nu hemma. ska snart hoppa in i duschen o sen läsa :D wiee.

Denna vecka = Demokrativecka.. = Chill vecka.. 
hmm vad mer ? ... JOO juste!  UKM på söndag! Ska dit o hejja på KIIZOO <3 :D 
Kommer självklart att ta en massa bilder o videoklipps :D 



Tooodles.









Dem kommer till sverige!


http://i43.tinypic.com/14jckqp.jpg

Jag försöker att skrika men rösten vill inte!!!!   jag ska dit, jag ska dit jag ska dit!
 
 BREATHING! 

efter att ha sett filmen Twilight... .

 ... . .. . ett X antal ggr så bestämde jag mig för att köpa böckerna, Yes Kicki läser väldigt ofta..NOT :P
Ska bli skoj att läsa just TWILIGHT :D  Gick till Akademibokhandeln efter skolan idag för att köpa dessa böcker, men så fanns dem inte. Lite sur jag blev.. Åkte med mamma till Maxi sen senare och... tadaaa.. där låg alla 4 twilight bäckerna :D  Köpte dock bara 2an, 3an & 4an eftersom jag redan har sett 1an.

jag vet... i'm a freak! :P

Ne, nu ska jag kolla på film & unna mig en massa gottigheter :):) 
Ha en fin kväll!
Tooodles!
-K

jaa precis linda!

. . . . ... . snart kommer hon göra dt !  :D

Heeeej mina småttingar!  ALLT BRA ? 
:D med mig är dt suuuper bra :D   har ni märkt att solen skiner idag?! :D UTMÄRKT!
Vaknade med ett stort leende idag, plus att jag försov mig.. som vanligt. :)   HÄÄRLIGT KICKI! :D
Slutade 12:50, fikade på Viskan med pillepole/muffin, steph & wittarn. 
O nu är jag här och  små ler för mig själv :)  

Nemen nu måste jag städa mitt rum, ser ut som andra världskriget.
osen ska jag nog sätta mig ner o plugga Geografi. 

Vi hörs.
Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss!

Tooodles!
-K

Disney Couture!


599:- fattigare..
okej, ska berätta VARFÖR jag köpte den. jag o femman gick in till Jolina för att fördriva tid. odå såg jag Disney Couture smyckerna och blev förälskad... o plötsligt spelade dem JB - Burning up låten och då va man tvungen att köpa nått :)
och femman köpte ett likadant! :)

Idag har jag; träffat Kiiizo & klawitter, köpt present till femman, träffat femman, käkat på EEST, handlat, Kollat på Twilight (ÅÅÅÅHHHH, EDWARD)... . . Yes thats it. 

TOODLES.
-K

Beyond Retro!

.. . .  . ett ställe som ni måste besöka! Var där idag med Linda...ÅH säger jag bara!  paljett klänningar ! MMMH! verkligen jätte vintage.  
och mmmh till Bob dylan glasögon! xD haha!

ALLTID skoj att shoppa med Linda! :) Däremot blev mamma inte så glad när hon såg hur mkt jag hade bränt. .. så jaa, jag tror att hon kommer ta mitt kort :S  suck.  iaf, hade en jätte trevlig dag med Linda!  :)  såå tack :D  och en sak till : love love love it!
haha!  vet att du blir irri när jag säger så.
Efter Gbg träffade jag klawitter, tog en fika på Bakgården. och nu är jag HEMMA!:D

Ha en fin fin fin kväll!
TOOODLEES!
K






Jag lovade en pain-in-the-ass vän att skriva något fint :) så dt här är till dig :D
jag kan inte lova dig
att jag aldrig kommer att förändras
Jag kan inte lova dig
att jag inte kommer ha olika humör
Jag kan inte lova dig
att jag aldrig kommer att såra dig
Jag kan inte lova dig
att jag alltid kan vara stark
Jag kan inte lova dig
att mina brister inte kommer märkas
men...
jag lovar dig
att jag alltid kommer att stötta dig
jag lovar dig
att jag ska dela mina tankar och känslor med dig
jag lovar dig
att ge dig frihet att vara dig själv
jag lovar dig
att försöka förstå allt du gör
jag lovar dig
att alltid vara helt och fullt ärlig mot dig
jag lovar dig
att skratta och gråta med dig
jag lovar dig
att hjälpa dig  att nå dina mål
men mest av allt..
jag lovar att alltid älska dig.



You make me happy

Heej! Woho så härligt med extra lång helg!

Hoppas ni njuter för fullt!
Idag: Ska jag snart möta upp min grupp i svenskan och vi ska titta på Hamlet filmen. Usch skolarbeten fast man är ledig fast mycket godis lär det bli, så det inte blir alltför tråkigt. Sedan ska jag hem och kanske men bara kanske skriva lite på min rapport orkar verkligen inte men ska försöka.

Hela helgen har bestått av mys, mys och mera mys=). I lördags var jag barnvakt till några skitungar och Felix var snäll och hjälpte till=).Vi var så uttråkade så jag målade alla i ansiktet och så lekte vi skrämsel körragömma usch det var sjukt läskigt:S:S. Och i söndags var jag helt slut efter all lek så låg bara i sängen  och tittade på film.

Hoppas ni haft det bra!

Pussar Steph, btw önskar att jag kunde följa med till gbg:(.






Här kommer lite bilder från lördagen
!







GOOODMORGON!



. . . .. . alla sover säkert fortfarande :P men inte jag ! :D ska snart åka till tågstationen,  gbg med Linda :)
Fråga mig inte vrf jag inte ska åka med mina "lovers".. SCREW YOU ALL :P :)
Anyway, ser fram emot denna dagen med Linda :)  hmm vad mer har jag glömt förutom Gbg ?Joo jag ska kanske träffa klawitter efteråt...   osen blir dt hem, mysparty! woho!:D
Och jag lovar att jag ska ta kort denna ggn!  så dt blir lite mer livligare här inne :) haha! 


Ha en super fin fin fin fin fin fin x 1000 dag!
Toooooodles!
- kicki


Jaadiieee! läste din kommentar nyss :)  you made my day!  känner mig så REAL :D hehe! 

En söndag att gilla!

strikes18.png photography image by XxemoxX_11


Helluu! allt väl ?hoope so :)
Med mig själv är det bara fint fint! :)


Idag vaknade jag vid 10, så himla trött var jag, men var tvungen att åka till pappas lager o packa upp lite nya varor som hade kommit. Gick ganska snabbt faktiskt.  Sen gick vi i knalle..och ja, sen blev det raka vägen HEM.
Och här sitter jag nu o bloggar & lyssnar på musik :)
Jag börjar blir riktigt trött på detta snö/slask väder alltså. Så tråkigt! VÅR KOM!
Igår
hade jag o min bror köpt hem en massa onyttigheter; glass, candiiii :D, Tjur piss ( Hustler ), chips... ja u name it.
och en himla massa filmer. .. tvingade honom att kolla på Tristan & Isolde oxå :)  yey! haha!  Men han gillade inte den :S  suck.  jag äääälskar den filmen! kan inte få nog av den :) 
va uppe till 3 AM.   Lite seg man kände sig efter all godis :S 

Nemen nu ska jag hitta på något.. lite uttråkad :( 
Tooodles!
- kicki.
 



btw, jag älskar kjell & company!! ;)  brukar gå in dit o köpa skrivafärg ( säger vi;) ) :D:D  och där står en CHICO i kassan som är muy muy bueno och väldigt trevlig,  ganska lik Nick J  :D melting. ..  

vacker dag!


colorful-5.jpg colorful image by cavaljumper..... . . .  Allt bra? :D hooope so :) ..
Med mig själv är dt.. .hm . .   lite fundersam,
lite orolig, men glad :) Ett blandartat humör, men det lutar åt det bra hållet :D 
 
Har inte alls lust att skriva egentligen, eller jo.
Har en massa i huvudet som ligger och väntar på att tas upp.Men jag är alldeles för lat :P 

igår, va jag hemma och kollade  på film..två rullar osen somnade jag :P
idag, har jag soovit ut, så skönt! osen har jag varit ute o sprungit :) wiee.
Just nu sitter jag här hemma med min bror, ska snart kolla på film:) mys mys mys..mkt mys! :D


aja,
Ha en fin fin fin dag! <33
tooodles!
- kiiicks

Oveeeer!!



. . .. finally oveeer, ingen mer stress!  Matte B är oxå over, och HEJ til Matte C  :P
vart ska jag börja?!   Hmm.. PROV&inlämningar&redovisningar hela denna veckan ut.. Allt stress bara föll över mig. .. Jag är seriöst helt utmattad och slutkörd... Blandade känslor varje dag, mest pms humör :P   Stackars mina kära vänner :D behöver verkligen HELG + studiedag!! :D planer; SOVA ut, mmh :)  & gbg med mina lovers! :D
IDAG;  Naturkunskapen stod först på schemat, fick hålla på med gris/ko- hjärta/lungor ect... det var så jäävla vidrigt ! 
Var med Mitvää, Anel o erik's grupp.. totalt misslyckad, dem kuttade upp hela skitten.. :P  sick.
osen prov. osen Svenska, osen Geografi, osen stan med dem bästa, osen HEM!! woho!
Ikväll blir dt bara chillkväll.. mmmh! :)   Bäckängfest är ikväll oxå.. men orkar verkligen inte gå nånstans :S  men vem vet? :P haha! 
anyway, The shaker får representera F.U ikväll   :D:D   
( steph's bild)

aja, dt får räcka. skit trött :S 
Tooodles!
K

Jadestone was here

A promise is a promise. Jag lovade Kicki att gästblogga här under veckan, och här är jag nu. Värsta pressen på mig eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska skriva, så om ni inte vill lösa en 10 minutare på ingenting kan ni lika gärna sluta läsa nu ^^


Vad jag tänkt ta upp, för er som trotts min varning vill läsa, är den ständiga frågan "Vem är Jadestone egentligen?", låt oss värma upp med lite grundfakta :)


Riktiga namn: Johan Le

Ålder: 19 år, född 90

Bor: Villa i Trollhättan för närvarande, förhoppningsvis flyttar jag tillbaka till Borås under sommar

Familj: Pappa, mamma och storebror

Vänster/Högerhänt: Vänster

Etnisk bakgrund: Kines


Varför Jadestone? Bakgrunden till Jadestone är att jag fått för mig att mitt kinesiska namn betyder något att jag är som en Jade som kommer till livet eller något sånt. Så började jag använda Jadestone till olika rollspel jag spelar och nu är det ett smeknamn jag gärna använder.


Jupp, här är lite kort om mig :) Ha det bra, ciao!


Oh my...

Shoo

Usch mitt matteprov idag gick inte alls bra även om jag fick hjälp thx<3! Men ja får nöja mig med ett vg som oxå är bra=).

Nu återstår spanskaprovet imorn
, har tränat så jag kan glosorna hyfsat men troligen kommer inte det räcka-.-.

 I vilket fall såg nyss det senaste avsnittet av the city OMG är allt jag har att säga!
Olivia---------> = BITCH!
JAY = ASSHOLE!

 Ha det bra pussar steph!

"FOOL ME TWICE, SHAME ON ME"

Do you want to see the place where I am free

- Cause in my mind I need it but you're nowhere near to me

Nooo pallar inte seriöst ge mig helg nu!
Hatar att plugga vill bara chilla se på film och sova! Fast serierna har ju iof inte ännu startat men snart så. Såg nyss gossip girls promot OMG:o!

Men nu får jag allt återgå till plugget-.- hinner endast skriva korta inlägg om jag ens hinner det:s men ha det så bra!

pussar Steph

i'm goona burst in tears snart!!....

.. . . . . Åååh! Fattar ni hur mycket vi har i skolan denna vecka?!?!?!


Okej, Så här ser det ut:
* IDAG;                 SV prov + Geografi redovisning.
*IMÅN/ Tis :         Historia redovisning/seminarie
*ONS:                    MATTE PROV
*TOR:                    SPANSKA PROV
*FRE:                     NO PROV

GIVE ME A BREAK!
jag vet seriöst inte om jag kommer att klara av detta .. press&stress!
Är så lack på allt just nu .. . känner att stressen håller på att bränna ut mig.. :(
Som det ser ut nu så kommer dt inte bli mycket uppdatering(ca en vecka).. så vi hörs! :D
Toooooooodles!
-K
 
 (Ps: ren spegel jag har :P not. BTW! Jadestone kommer att gästblogga under veckan :P SURPRISE! :P och lilla jag funderar starkt på att börja träna på friskis och svettis med Kizo:) men tanken på att dt är så mkt i skolan just nu OCH för att jag är lat(A), som kanske går flitigt o tränar nån ggn i veckan så kommer jag att tröttna till slut o slutar gå dit..o då blir dt waste of money som Nautilus..pungade ut 3000 spänn!!! o gick dit kanske varannan dag i 3 -4 månader o sen slutade helt fast vi hade köpt årskort... :S lite det svider.. så måste fundera lite till.... jupp, that's all! :D ) 
 

Jag har aldrig tur när jag få välja film..

.. . . gick på bio con á la Klawitter igår & dt blev Seven pounds. Den va dryg..:S hade förväntat mig lite mer..
Handlingen verkade vara bra men nopp, filmen va dålig :S vad tycker ni ?
Anyway, GOOmorgon! Allt väl ? :) Hope so.
Vaknade för en stund sen pga att min mormor ringde ..så vi pratade en liten stund..sen pratade jag med Steph .. o nu ligger jag här i sängen o slöar..
Idag händer dt inte så mkt.. ska nog plugga lite, surprise. osen få vi la se vad som dyker upp under dagen :)

Nä, nu är det dags för frukost,
men vi lär höras av under kvällen/dagen.
Ha en fin fin fin dag.
Toooooodleees !






Head down as I watch my feet take turns hitting the ground
eyes shut, I find myself in love racing the Earth
and I soaked in your love
and love is right in my path, in my grasp
and me and you belong

I wanna run, run smack into you
I wanna run, run, smack into you

 

 

... .. . .


RSS 2.0