Vit bakgrund.skoj.hoppa.pose.glad.















Förstår ni hur skoj det va att fotografera dessa bilder eller ? :) Jag lovar, det kommer mer framöver!


Fashion United.


(Ny bild på F.U) Vänster: Attention Whore, Mitten: FitterLy, Höger: Sluttenie

Heej! jag återkommer senare!  har lite bråttom just nu..
Lägger upp nya bilder ikväll! :D:D

Svar till anonym: ParaF(L)UCKS heter vårt UF företag



Palladiumshoes

godkväääll. Skolfotografering idag! så skoooj! Fick stanna kvar och se bilden, jaa... vad ska man säga om SP07M.. :D  klockren bild!;) haha.
Imorgon kommer witter hem. så glad. äntligen.



Mitt lilla/torra kvällsinlägg.



Hela dagen har jag suttit hemma och läst ut min bok, Doktor glas.  knasig bok.  knasig dag. knasig kicki efter 3-4-5-6-7 tim läsning. ja ni förstår. Mumsat i mig äppelpaj som mamma har bakat, kollade samtidigt på Tristan & Isolde! paj&film&gott sällskap, mysigare än så kan det inte bli.   Imorgon är det skola, som tur har vi sovmorgon !

Jag har brist på nya bilder så jag bjuder på en någon vecka gammal bild :)
Go'naaatt!


I see through you.



Föreläsningen på Högskolan igår va tråk men hade gött sällskap så det va inte så farligt ändå. Fikade på Tant Grön efteråt, mysigt! och därefter fick jag skjuts hem av muffins söta pappa :) 
Skolan idag har varit chill, fruktansvärt chill! hade en lektion på morgonen, därefter rast till ett. Under rasten va vi hemma hos Wittermin och kollade på VMA igen, käkade taco, alone time med Stephmin på stan..o tillbaka till skolan.  Efter skolan fikade jag med Femman och vi hann med en liten sväng på stan (igen för min del). sen hem. fixa. Middag hos Susanne&Stefan.  o nu sitter jag här med datorn framför mig o telefonluren vid mitt öra. 

Trevlig helg! :)






Kanyewestisanasshole.


Kollade nyss på VMA Video Music Awards 2009. orkade inte sitta uppe o vänta i söndags.  Så det blev repris för mig. Beyonce var (som alltid) helt jävla fantastisk. Dissar däremot Kanye West´s beteende totallt! öuh!
Nog om det. Ska snart hoppa in i duschen. Imorgon har vi prov/skrivning! åh gud. jag är rädd.
Slutar runt tolv, så det blir en liten runda på stan. Därefter ska jag gå på någon föreläsning på högskolan med klassen. skoj. 



090912. Tolfte baby.


Det här har hänt dem senaste dagarna..


Är fruuuktansvärt seeeeg!
ikväll blir det Idol och mummsa i mig sorbeglass, mmhyes!
och helgen kommer att bestå av en hög med läxor och Skene med Stephanie.


Jag har hittat min kamera!!!- har varit borta sedan 4 veckor! Jag har letat överallt ,flera gånger och idag hittade jag den :) Nu slipper jag använda mobilen. 
Trevlig helg!



Det här har hänt medans det har varit bloggtorka här.

 jag har varit hos Femman och firat hennes brors födelsedag.




Witter tog körkortet !  och vi åkte till Lager 157.




jag och witter åkte till Bredared och spelade gubb-golf. 
 



Jag, steph och Witter cruisade runt Borås. väldigt roande!
o slutade med Drive in :D Bruger King.




 jag har fått söta berlocker av wittermin. :*


FML

Måste bara blogga lite kort om detta för det är verkligen det sjukaste som har hänt mig på länge.

Historien: Jag och mamma och Felix var ute och gick det var för ca 2 timmar sen så det var mörkt ute. När vi var i uppförsbacken påväg hem så passerade jag en hund och dess ägare på trottoaren och hunden hoppade på mig och bet mig!=O! Det var inte nafs utan han verkligen BET, fick två bett ett på benet och ett på armen. Har bilder men avstår gärna för att visa för de är hemska=S. Usch känner mig livrädd har aldrig förr varit rädd för hundar och det värsta av allt är att det är grannens hund så jag kommer troligen att stöta på den igen. Aja efter attacken så gick jag hem tvättade såren ringde sjukhuset fast de kunde inte göra så mycket mer eftersom jag redan hade fått en stelkrampsspruta. Efter det så kontaktade vi hyresvärden för att få reda på vems hunden var och så kom det fram att samma hund hade attackerat andra med:S:S. Det är sjukt, ok att man inte egentligen kan skylla på hunden men vad är det för ägare? Sedan ringde vi polisen men de tyckte att vi först skulle göra en överenskommelse med ägaren för ersättning. Jag bryr mig ju verkligen inte om ersättningen utan jag vill inte bara ha en crazy hund i min närvaro jätterädd:S. Ojoj jag som sa att det skulle bli ett kort litet inlägg:S istället blev det ett väldetaljerat, sorry!

-S

13:40. S t a y with me.

(by perfect-tragedy)

We simply fit together like a piece of apple pie,
I will be vanilla ice cream and I'll sing you lullabies,
I will love you in the moonlight and I'll love you in the day, always.

Stay with me, promise me you're never gonna leave,
Stay with me.. - Colbie Caillat


Jäkla regnig dag. Det bara öser ner, precis som väderprognoserna lovade. ...
Tips om vad man kan göra en tråkig, regnig dag som denna är SOVA. mmm.
Det är i alla fall vad jag har gjort de senaste timmarna.
Jag vet inte vad jag ska skriva (som vanligt) men hey! det är bättre än inget ;)
Kan berätta en ganska pinsam grej som hände idag efter skolan.
jag o steph stod o väntade på bussen, oså får vi syn på Robin(en vän) tvärs över gatan. Han får syn på oss o vinkar, o gissa vad som händer.. VI FNISSAR SÖNDER, vinkar hysteriskt tillbaka o sen gömmer oss...Som han vore nån kändis, typ Johan palm xD åh det va så pinsamt. Nu tror han säkert att vi är helt dumma i huvudet. aja whatever. still a hot bad ass.


Trevlig heeelg hörreni!

Vi hörs :)





Haaschoo

Usch så har man dragit på sig en förskyldning=/, helt täppt i näsan:(. Nyst kanske 15ggr den senaste timmen. Tyck synd om mig snälla för jag gör det ialla fall;).

Annars idag har man chillat som alltid(!) Vad har hänt med alla tusen läxor och prov som man förväntat sig?? Aja de kommer nog så småningom och jag saknar dem inte.

Idag efter skolan träffade jag Felix och vi drog till Subway för att sedan sätta oss i parken och chilla. Mjaa det var min dag hur har er dag sett ut?

Nu ska jag gå och lägga mig, sleep tight!

-S


(Men förfääen ska förssöka att blogga om något annat än min tråkiga dag nästa gång.)

Guest BLOGG By: KP :) :) :),

Hej Allihopa !!! Uppdatering från <3 KICKIS <3 KP, Kicki har tyvär inte tillgång till sin dator juste nu så jag bloggar genom henne :) Dagen började med Lunch på Viskan med min sötnos <3 <3 <3. Sedan skildes vi åt, kicki till skolan och jag till vägverket för teoriprov, VIKET GICK BRA !!!. Skolstarten har varit förvånadsvärt CHILL, men snart rengnar nog läxorna över oss :). Min Ly Hälsar :) att hon själv återkommer imoron. Puss och Hej.

<3 @-}-- ÄLSKAR DIG KICKI @-}-- <3


RSS 2.0