NOLL

hej! idag har jag inte gjort så mycket mer än jobba. skoooj.... not! ikväll blir det bio med Steph, Love & other drugs. woho! Vill hem nu, som tur slutar jag 17 idag så jag hinner hem o chilla :)

Min inspiration ligger på noll just nu. vet ej vad jag ska skriva, vill inte bara skriva om "mitt liv", för jag har inget liv!



haha! lekte med håret lite.. mittbena kanske ? jag vet inte..:D


PUSS!


gårdagen



En oväntad kväll igår och idag mår jag inget vidare även om jag inte drack ngt.. har världens huvudvärk oså är jag så himla sur för det minsta lilla, Har t o m inställt allt som jag skulle göra idag, så som Åhaga o bio... inte min dag helt enkelt.


Babbel & FREDAG! :D



igår träffade jag Linda o Teoh en liten stund,  därefter åt jag och Linda på Babbel, ett prisvärt och gott ställe som jag rekomenderar starkt! däremot boka bord INNAN man bara dra dit som vi gjorde. Det var väldigt mysigt! Ikväll ska jag o några vänner till brännan och tjöta, detta ser jag väldigt framemot:)




Reality


Man kan ju inte gilla Jersey Shore! dem senaste dagarna har jag varit bänkad framför tv:n o kollat på Jersey Shore! jag gillar't ;) Och Just nu sitter jag på min lektion och är otrolig uttråkad, slutar inte förrens halv tio. längtar hem till min sköna säng ..





one shot.




Fick fina presenter på min födelsedag:) och knattar godis såklart! mums. det som fattas är mammas present, som jag förmodlingen kommer att får när hon är hemma igen.


2011

orkade inte blogga när jag kom hem igår. Vi gick på Meet the parents little focker som var rätt bra :) Som jag skrev på tidigare inlägg så har mkt hänt under tiden jag inte har bloggat (Skyller på att jag inte haft nån kamera då) . Men jag har varit på den traditionella julbord hos witter med vännerna, som alltid är lika uppskattad. jag har firat nyår med mina närmsta vänner, vilket var väldigt skoj för jag firar rätt sällan nyår just här i sverige. Senaste ggn jag firade nyår här var kanske 3 år sen(?). Det regnade dessutom på tolvslaget, då menar jag inte duggregn utan ösregnade! ni kan ju tänka er hur man ser ut efter ett sådant väder. jag har suttit på Bränneriet och tjötat i timmar om allt från How i met your mother till Asos. Och nu i Lördags firade vi min födelsedag, vilket var så sjuuukt skoj. Den kvällen blev många av med sin X&Y oskuld:) det bästa med allt var alla vänner som befann sig där med mig den kvällen. Ibland blir man så jädrans glad över vilka underbara vänner man har i sitt liv. Ni är guld värd för mig.

uppdateringen här har ju inte varit den bästa, jag vet. Men jag lovar här&nu att jag ska blogga så mkt jag kan. jag känner att suget att blogga kommer sakta men säkert tillbaka :)





A new era!

hejhej! nu är det dags för uppdatering. Mycket har hänt under tiden jag inte har bloggat, men nu ska jag o witter på bio, så jag återkommer när jag är hemma igen! pinkyswear.

-K


RSS 2.0