Every Teardrop Is A Waterfall


Coldplay♥

Var på Where the action is igår för att kolla på Coldplay, det va grymt! En av dom lyckligaste dagarna i mitt liv, absolut.  Vi hade så tur med vädret, sol hela dagen och inte ett enda molno itne nog med det, vi hade en super nice plats..precis vid staketet där det fanns en liten trappsteg som jag kunde stå på:) Coldplay va grym, det går bara itne beskriva med ord hur jävla bra dom är!  

Taack♥ Bästa presenten man kan få. Nu kan jag bocka av Coldplay från listan:) tack snälla för att du uppfyllde en av mina drömmar. Hela upplevelsen från igår kommer jag alltid bära med mig.






Hemma på svensk mark igen

Hejhej HEJ!
Kom hem i fredags men det dröjde inte lång tid innan jag blev sjuk.  Resan va helt otroligt och jag lärde mig mkt.. för er som undrar så var jag inte där på semester. mer likt en inköpsresa skulle jag säga. Jag var där med min mor så det blev en hel del quality time:) underbaart.  Vädret där borta var sjuuuuukt varmt! 35 grader varje dag och jag var helt körd efter en dag bara. Har inte shoppat mycket alls, nästan inget pga det varma vädret. Det jag gjorde mest va äta? hahaha! för där hade dom air condition :)




In the morning I'll be with you But it will be a different kind



Då var det dags för mig att bege sig, blir också borta i två veckor men någon vidare semester blir det nog inte tyvärr. Syns nog under tiden ska försöka uppdatera lite, har ju en massa inlägg som jag förberett men hann såklart inte föras över dem till denna datorn, aja något kan jag nog koka ihop:)

Ha det bra!

-S

2 veckor!



Nu tar jag mitt pick och pack och åker till ett varmare land:) 
ta hand om er!

- K


11.06.01


Helluu!:) idag har varit fantastico ! njutit av det sköna vädret, har stekt mina bleka ben med Adele i högtalarna, jag har ätit brunch, köpt färgglada toppar, besökt HBC,  kollat på teknis balen, käkat på Babbel med världens finaste och promenerat. :)  Dagen kunde inte bli så mycket bättre.

jag tror jag dog lite när jag såg Josephine på balen! Så fruktansvärt fin va hon, utan att behöva överdriva tyckte jag att hon var finast! så elegant och simpelt. och färgen på kläningen.. i die for it! så fint med rött !

Puss
Kicki

 




RSS 2.0