Light


har inte så mycket och skriva egentligen, ville mest kika in och säga HEJ! Blev en liten road trip idag med witter, vi åkte först till Gina tricots utförsäljning därefter till Kinna för att köpa lite heminrednings grejer. Nu ska jag stänga affären och beger mig hemåt!

pusshej!
kicki

The perfect bag

Finally! Har ringt runt som en galning för att få tag på denna väska, nu äntligen är den undanlagd till mig. Perfekta tröstshoppingen!

Ni hittar den på scorett för 399:-, i Borås är den dock slut.

-S


sp07m minne


Första året på gymnasiet.


It's always better when we're together



Fan. Fan. Fan på fredag är det dags för redovisningsstentan, önskar att jag kunde mer än vad jag kan men ska ge gärnet in i det sista.

Det var någon som undrade vad jag pluggar och jag pluggar till civilekonom. Vilket är döden om man precis som mig inte är så high på ekonomi men folket och högskolan i Borås är toppen:).

Btw hur fin är inte bloggen nu? Kicki har gjort ett strålande jobb, vill bara gå in och titta mest hela tiden för att den är så fin. Om ni inte lagt märke till det så ta muspekaren till headern så byts bilderna och fina budskap kommer fram:D. Genomtänkt och så fint gjort!

...Nu mera plugg

-S

one


kommer inte på någon rubrik!





1, Älskar vindruvor! har blivit helt besatt av vindruvor, jag kan inte tänka mig utan dem.
2, Marshmallow Fluff har jag länge velat testa, köpte med mig hem igår och det smakade exakt som den skulle.. marshmallow:P. fast annorlunda konsistens.
3, Jag har börjat använda en produkt som heter Liz Earles Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser. jag har börjat använda den här produkten i snart 2 veckor och tycker att den är grym! för er som inte vet så är jag väldigt paranoid när det kommer till att testa nya produkter, och denna produkt har jag researchat i säkerligen flera veckor innan jag gjorde en beställning. hur som helst är det  en rengöring i två steg, man massera in rengöringskrämen på torr hud och produkten ska då lösa upp sminket man har på ansiktet, smuts och fett. Därefter blöter man muslinduken (som man får med) med hett vatten och torkar bort det. klart!  En produkt jag rekommendera starkt!
4, min nya väska! :)

Ett försynt hej



Lite sisådär med uppis men har ju inget att uppdatera om. Just nu borde mitt liv bestå av bara plugg men kan liksom inte sluta att drömma mig bort. Bort från allt, jag vill ju fan uppleva saker inte sitta hemma och plugga. Ser folk på facebook som upplever Asien eller bloggar som reser runt i Australien, fan vill ju med..att plugga vidare direkt var nog det sämsta beslutet jag fattat! Oavsett är jag här nu och har en apsvår tenta på måndag och kan väl kanske en femtedel behöver i alla fall kunna hälften;)

Förövrigt kanske den snyggaste bilden någonsin från hm´s magasin, vill ha allt.

-s

youtube freak

Den senaste tiden har jag blivit besatt av youtube! följer youtube mer än vad jag följer bloggar :P helt sjukt. jag har säkert över 10 prenumerationer, följer folk som gör olika reviews om mode, produkter.. aaa u name it! 
Bortsett från youtube snacket, så har jag ej gjort något speciellt denna vecka.. särskilt inte när det är i sådant slask/snö väder.

Puss! 
 


Nelly trend


Imorgon släpps Nelly Trend!! Hoppas på att hitta något fint, bilderna kommer från deras lookbook och är tagna av en av designerna bakom detta märke : http://sannatranlov.se/

Sorry för dålig uppdatering men mycket just nu:/

-S

sorry


Ätit, sovit väldigt mycket, skrattat, varit med witter, kollat på skidor, jobbat, fixat om mitt rum lite osv ... Allt det där har jag hunnit med att göra sedan mitt senaste inlägg. 
 

perfection.


fashiontoast


RSS 2.0