free33ee

  

Nu är tentan äntligen avklarad, jag är fri! Och idag är det exakt 10 dagar kvar:)  Fick häromdagen hem ett paket, dessa shorts :) älskar't.


/ Kicki

Hej igen!

Förlåt för usel uppdatering, veckan har varit full med jobb och firande men nu är jag back! Hänt massor av kul under helgen som jag ska berätta mer om, men nu blir det att köpa färg till lägenheten. Idag inviger jag mina virkade shorts men tyvärr har jag bleka ben igen då spray tanningen inte riktigt höll efter bubbelbadet. PÅ bilden kan ni även skymta lite nyinköpta saker.

-S





CC shorts



jag vann dessa shorts för 3-4 dagar sen från Seconds! Jag måste säga att det här är något nytt för mig, jag är sämst på att buda! t ex tradera, jag fattar inget där och samma sak var det med Seconds.. hur som helst, såg jag dessa shorts o dom skulle gå ut vilken minut som helst så jag klickade "lägg ett bud" o dom blev mina!?!  lätt som en plätt!  dom här är ett par 36:or.. dock är dom lite för stora(?)  är det ngn som vet om dom är stora i strl? aja.. det löser sig! jag ska få dom att funka. jag fick betala 335 kr + 30 frakt.

/K

take 2!

 




Egentligen har jag inte tid för att åka nånstans just nu, med tanke på tentan som jag ska ha om exakt 1 vecka. Men det blev iaf en snabbrunda till Ikea idag o Allum i Partille, fick med mig hem lite grejer:) nöjd!

/K

Dag 08 – Om det här vore min sista dag

Om morgondagen var din sista dag vad hade du då gjort? Gjort något extremt som base jumping eller kanske bungyjump? Om det var min sista dag så hade jag inte gjort något extremt utan jag hade bara njutit.

 

Känns hemskt att planera sin sista dag, men kanske hade det varit enklare att gå bort om man fick ge alla ett ordentligt avsked…eller kanske inte ändå..

 

Om detta var min sista dag så hade jag först spenderat dagen med min fina familj ute i Rydboholm. Vi skulle grilla, hoppa i studsmatta och bara umgås. Jag hade samlat ihop syskonbarnen som jag är lite utav en storasyster till och kanske försökt säga något klokt och sedan pussat sönder dem!!

 

Efter en heldag av lek och massa…MASSA mat skulle jag bege mig mot in till stan igen för att besöka graven. För att sedan avsluta dagen med att träffa alla fina vänner. Vi skulle bara umgås och prata om allt och ingenting och dansa som aldrig förr.

 

Tillsist skulle jag dra mig iväg hem med min finaste och ligga i hans famn tills morgondagen kom….


Blommor och hålla varandra i handen



Pic: Tog den för några veckor sen då träden fortfarande blommade. Det är bland det vackraste jag vet.

Nu ska jag strax dra mig mot bussen för det vankas jobb. Hörs kanske sen.

Vet ni vad? Jag måste bara dela med mig av det finaste idag.  Jag kikade in i mors sovrum och där låg de och snarkade men medan de sov djupt så höll de varandra i handen <3 Så oerhört fint!

-S

Soulmate

Dag 7, vänner

 

Det är med dem som du skrattar så att tårarna sprutar och man inte längre kan stå, det är dem som håller om dig när allt känns svårt, det är med dem du delar de allra hemligaste hemligheterna med och det är kanske till och med dem som känner dig bättre än dig själv. Vänner är allt bra att ha!

 

Min finaste Ly. Det finns vänner och så finns det du, du är min allra bästa vän i alla kategorier! Du betyder så mycket för mig så det går inte att beskriva. Med dig behöver jag inte ens prata utan du förstår ändå, med dig kan jag vara mig själv till 100% och ingen har så kul som vi. I 10 år har vi nu känt varandra och det är med dig som jag delar de bästa minnena med och många…många fler minnen ska det bli! Vi har genomgått så mycket tillsammans från barn, till tonåringar och nu när vi ska bli vuxna. Du gör att det svåra känns lättare och att det bra känns roligare. Ett liv utan dig är inte värt att leva. Du är min soulmate och det kommer du alltid att vara. Glöm aldrig att du är vacker på både utsidan och insidan och ta aldrig onödig skit för du förtjänar så oerhört mycket bättre. Tappa heller aldrig bort din ärlighet för det är en så fin egenskap som tyvärr många saknar. Jag älskar dig <3


Madelen ”Muddis” Christiansen. Du är min äldsta vän och trots att vi inte längre träffas lika ofta så betyder inte det att du betyder något mindre. För du är fortfarande en av de viktigaste vännerna jag har. Du har alltid funnits där och jag kommer alltid att finnas där för dig <3

 

Frida ”Beares”. Du är också en av mina äldre vänner och fan vad kul vi har haft det tillsammans genom åren. En kaxigare och modigare tjej får man allt leta efter. Nu har vi dock glidit ifrån varandra lite men du kommer att vara bjuden på mitt bröllop +andra viktigheter för jag kommer aldrig att släppa dig som min vän <3


Muffin. Du var den blyga killen som man fick dra orden ur, men nu har du vuxit och blivit en av mina bättre vänner. Du är en sån fin person fastän du själv kanske inte alltid vet om det. Jag känner inte någon annan som har ett sådant fint hjärta som dig <3


Min Feeeliiiiiiiiiiiiiiiiz<3<3. Kan ju inte skriva om mina vänner utan att nämna killen som känner mig bäst i hela världen. Du var den finaste killen på skolan tyckte jag, sedan lärde jag känna dig och då upptäckte jag att du även är den finaste personen på insidan. Jag älskar dig så oerhört mycket <3

 

“If you're alone, I'll be your shadow.  If you want to cry, I'll be your shoulder.  If you want a hug, I'll be your pillow.  If you need to be happy, I'll be your smile.  But anytime you need a friend, I'll just be me.”




Dag 07 – Vänner

Eftersom jag fortfarande inte har tagit några bilder (kommer nån ggn nästa vecka, lovar!)  så kör vi på nästa punkt, alltså Vänner.

Vad vore livet utan vänner? jag skulle aldrig klara mig utan dom! Vänskap är något riktigt fint. Något man ska ta vara på.  Skulle jag inte ha mina vänner skulle jag känna mig fruktansvärt ensam, jag skulle inte ha någon att prata med, någon jag kunde lita 110% på. Alla mina vänner har en speciell plats, men vissa har en större plats än andra. Och det är dom jag tänkte skriva en extra rad om :)




Stephanie Andersson: Vi har känt varandra länge nu. Från Sjöboskolan till Bäckäng, i 10 år har vi känt varandra och gått i samma klass sen 4an, helt otroligt! Vi har gått igenom så mycket, allt från skratt till tårar. Vi har haft våra motgångar, vi har haft våra bråk. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Vi har en väldig speciell vänskap som jag inte finner ord för.. Finns nog ingen som vet mer om mig än du gör. Vi delar samma humor, nästan samma klädstil, vi tycker om samma saker, Det ända som skiljer oss åt på riktigt är kanske våra sätt att vara...eller nej, vi är nog rätt så lika där med:P Du är iaf min bättre halva, min starka halva. Vet nog ingen som är så stark som dig. Jag skulle aldrig klara av att leva ett liv utan dig. Det skulle hela tiden kännas som om någonting fattades.. Du är någon som jag kan kalla som syster även fast vi inte delar samma blod. och min kärlek till dig är som en syster. Syskon kärlek!:) . Jag tänker på våra gamla minnen ibland, jobbiga som lyckliga. Sitta vart som helst, på bussen, hemma, som nu framför datorn & le åt dom. Jag ser fram emot en massa mer minnen med dig<3




Linda Tran: Min 8del<3, vi har känt varandra hela livet! jag bråkade alltid med en tjej om Linda.. Alla ville hålla Linda i handen när vi skulle till lekparken men jag fick fan aldrig göra det! jag blev t om attackerad av Lindas mongo kusin.. den förbjudna vänskapen har vi haft! :) Vi har också gått igenom mycket, allt från skratt till "shake shake" på tidiga morgnar i Macau! Har så otroligt roligt med dig, vi kan sitta och prata i flera timmar varje dag utan att hålla tyst:) Du är en person som jag aldrig vill tappa kontakten med,  dig kan jag alltid luta mig mot även om du är den klenaste personen jag någonsin har träffat!  med dig kan jag kan vara hur ärlig som helst utan att behöva hålla ngt tillbaka. Vi båda tycker om chiffon och sushi dock har vi inte samma humor. Jag älskar dig så ofattbart mycket att jag aldrig skulle kunna beskriva min kärlek till dig med ord. du är en av mina absoluta bästa vänner och kommer alltid vara det!<3 du är guld värd!


NiGian: Jag kan inte få det här osagt. Innan vi ens föddes kände våra föräldrar varandra. Vi har haft våra "grill turné", vi har stått utanför elsborg matcherna och delat ut mc donalds kuponger. jag kommer aldrig att glömma dom tiderna. Var bara tvungen att skriva någon rad om dig, trots att vi inte umgås som förr så följer dom dagarna med mig dag för dag.
Alla minnen vi har tillsammans, speciellt alla grill-dagar.

Sista personen jag tänkte ta upp här är mor min!<3
visst är det klyschigt att säga att ens mor är sin bästa vän.. men så är det i mitt fall. Min mamma är min bästa bästa vän, ni som känner min mor ver hur hon är.. flummig .. galen .. kort.. fjortig. jag ligger varje kväll hos henne o pratar om allt, det kan vara vad som helst.  hon vet allt. jag kan inte beskriva med ord hur mkt hon betyder för mig. du är min stora inspiration, din energi & utstrålning<3


/ Kicki
Det här tog mig 5 tim att skriva.. många pauser mellan dom timmarn ska ni veta ;)


Fredagsplugg och "roliga listor"

Hittade denna listan på bloggen: Niotillfem

Bör plugga men det är så mycket roligare att göra annat.... Ly svara på denna listan med så du kan roa dig lite på jobbet ;);)!

-S


Matvanor:



Bästa maträtt? Sushisushisushi, skaldjur, sjögräs ja allt ifrån havet och Felix pepparbiff med fantastiska wokgrönsaker till <3                                                                                                                                        Bästa efterrätt? Pepparkakscheesecake, blåbärspaj med MASSA vaniljsås eller en tallrik med färska jordgubbar och mjölk till.
Bästa dryck? Brämhults juice apelsin!!!
Hatdryck och maträtt? Kaffe och fiskbullar
Bästa alkoholdryck? Strongbow
Använder du smör på smörgåsen? Ja såklart fast inte mycket, gillar inte smörsmaken men det blir för torrt utan.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis!! Mums helst ”lakritsspöken” och ”Fingerchoklad”.
Bästa soppan? Mammas räksoppa <3<3
Favoritglass? Magnum strawberry white



Shoppingvanor:



Hur mycket shoppar du för varje månad? Svårt, har ingen koll egentligen, hade dock varit klokt att ha det. Kanske 1500 kronor:O:O men jobbar ju i butik så ”måste” ha nya kläder därifrån.
Har du mer skor än kläder? Hade gärna sagt ja för tycker att det är så otroligt fint med fina skor, men är tyvärr för feg så går istället i samma skor dagarna i ända.
Favoritplagg? Klänning!! Bär dock mycket jeans
Favoritfärg på kläder? Pasteller på våren/sommaren annars svart
Favoritfrisyr? Utsläppt alla gånger, just nu vill jag gärna ha mittbena och luggen uppsatt.
Bästa mönster? Svag för prickigt eller hjärtmönstrat
Bästa accessoar? Min ”igelkottsring”
Underkläder? volangtrosor och rosetter
Hatplagg? Mjukisbyxor inte hemma nödvändigtvis utan folk som går ut med dem!



Arbete, utbildning:


Jobbar eller pluggar du? Jag pluggar till civilekonom och extrajobbar på Gina tricot.
Vad vill du bli? Om jag ändå visste! Men kanske något inom mode.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Älskar mitt jobb men utbildningen är inget vidare förutom mina fina vänner <3<3
Är lönen viktigast? Förr har jag alltid trott det, men nu börjar jag förstå att det är viktigast att man trivs med det man gör för annars blir det så grymt jobbigt att gå upp på mornarna!!



Lite allt möjligt:



Har du barn? Nej inga barn!! Inga lär det heller bli förrän om kanske 8 år, först vill jag resa och hinna få ett ordentligt arbete.
Är otrohet okej? Aldrig ok!
Älskar du någon? Feeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiz <3
Betyder familjen mycket för dig? Ja såklart, de kommer alltid att finnas där för mig och jag där för dem<3
Vart åker du helst på semester? Någonstans där jag tidigare inte varit
Bästa klimatet? Vindstilla och lite lagom varmt så att man kan gå utan jacka
Hemmafest eller krogen? Hemmafest med plats för dans :D

 


Brun och hårfri



Mys



Ensam hemma så ska ha lite egen mys tid, lite thai, lite film <3. Sen blir det plugg resterande delen av kvällen.

-S

Virkade shorts



Äntligen är de mina! Tips nu kan man köpa de från tradera till normalpris eller kanske lite över. Jag fick betala 310:- men det är de värda:)

-S

Rubrik:



Goooomorron! Tänkte fota min dag i bilder igår .. men så blev det inte av. tog bara EN bild och det var allt. Just nu sitter jag på jobbet och gör absolut ingenting.. . och jag vet inte heller vad jag ska skriva ...

The great loves are the crazy ones. L'amour fou



Ska snart sova, blev lite glad då jag märkte att tentan inte startar förrän 13 imorn, så än finns det kanske kvar lite hopp. Efter Kicki la upp de fina bilderna på den finaste hunden har jag inte kunnat sluta att tänka på kärlek, det är verklligen det finaste som finns, all slags kärlek! Tänker på min och Felix årsdag som närmar sig och det är jag som ska planera den. Redan planerat det mesta och det kommer att bli magic! Som det stora fanset jag är kan jag inte lämna det senaste gossip girl avsnittet osagt, det var kanske bland de finaste. Ni som ej sett avsnittet ännu blunda inför citatet nedan!!!

Godnatt ni fina
-S




"Chuck: There's a difference between a great love and the right love. I left the Empire State Building last year after two minutes when you didn't show. Louis waited all night. This is your chance at happiness. You think you shouldn't want it 'cause you've never had it and it scares you. But you deserve your fairytale.
Blair: We make our own fairytales.
Chuck: Only when we have to."

Älskar livet

 

12h timmar, 3 liter te, 4 liter vatten, 2 bullar, mat och ett X antal toabesök senare så sitter jag fortfarande med plugget. Möjligen lite klokare men ack så jävla trött!! Inte blir det sängen än på ett tag heller…Varför sätter man sig alltid i den är situationen att man måste stressplugga in i det sista?:S aja aldrig lär man sig heller…


kärlek


jag hänger inte med!



1. Okoncentrerad
2. Dramatisk
3. Överanalyserar allt
4. Temperamentsfull
5. Rädd att bli sårad
6. Får aldrig något gjort


Steph har redan hunnit uppdatera "Min dag i bilder"! jag ligger så efter!
-K


Dag 06 – Min dag i bilder



Update: Hur lyckas jag alltid välja en text som knappt syns? Aja ta fram förstoringsglaset;)

Hoppas er dag ser betydligt mycket bättre ut än min!!
Ha det bäst!
HEJ SVEJS
-S

Dag 05 – Mina dåliga sidor





  • Som jag tidigare har nämnt så är jag en grymt dålig förlorare. Jag visar det kanske inte lika tydligt...eller jo gör nog det men inombords är det tio gånger värre. Därför undviker jag gärna sällskapsspel eller liknande när jag träffar nya personer. Mina vänner får dock stå ut med det ;)
  • Jag ger inte gärna folk en andra chans, detta gäller såklart inte småsaker men om någon har gjort något som verkligen sårat mig eller någon nära så har jag svårt för att förlåta. Jag tror inte att folk bara förändras, inte på en kort tid i alla fall.
  • Jag är en person som stör mig på småsaker. Om någon smaskar när den äter, eller trummar med fingrarna, stör mig ibland till och med på folk som läspar, vilket är hemskt för man kan inte hjälpa det. Detta är bara ett ytterst litet urval av allt som jag kan bli irriterad på, önskar verkligen att jag kunde låta bli.
  • Jag är ett riktigt kontrollfreak, inte så att jag behöver kontrollera allt egentligen men jag gillar att ha koll och därför hatar jag överraskningar. Jag gör allt i min makt för att klura ut allt från vad jag kommer att få i present till vad Felix planerar att vi ska hitta på, på årsdagen. Jag njuter lite av att klura ut, dock blir personen som planerar något speciellt inte alltid lika glad.
  • Min sämsta sida som visserligen bara jag själv märker av är att jag har lätt för att ta åt mig. Oavsett vem som säger något eller vad så kommer jag att analysera sönder det. Trots att jag kanske i stunden skrattar åt det så kan jag senare ta väldigt illa vid mig.
-S


Blue



Liz Earle


Update / Det här åt jag idag

Har blivit tillsagd av Steph att uppdatera bloggen, för tillfälle har jag N O L L inspiration vilket resulterar inga bilder tagna dom senaste dagarna.. Skolan är rätt mycket i fokus just nu. Har tenta snart och jag känner mig oerhört stressad. När jag inte pluggar jobbar jag och när jag varken pluggar eller jobbar så har jag tusen andra grejer som måste göras.. det är helt enkelt lite mycket just nu.. Nu vet ni iallafall hur det ligger till.

Steph kommer imorgon med "Min dag i bilder" så jag måste rappa på lite nu så vi kan gå vidare!:) Jag har tyvärr inga bilder på vad jag åt idag.  hur som helst, Det här åt jag idag:  Jag hann inte äta frukost imorses. Till lunch åt jag en god hemmagjord sallad med kyckling.. mums! senare under dagen blev det en liten fika på Viskan o då åt jag en pariser våffla och drack isté...  och när jag kom hem från jobbet hade jag världens huvudvärk så det blev inget mer än saft. det var allt.  ehm.. känns jätte skumt att skriva om vad man har ätit under dagen..  

Pusssss!

/ K



1, bild från lektionen 2, Kärlek



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – 10 låtar som får mig att känna mig på 10 olika sätt
Dag 03 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Mina dåliga sidor
Dag 06 – Min dag i bilder
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Om det här vore min sista dag
Dag 09 – Mina djur
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Det här är jag bra på
Dag 14 – Bloggfavoriter
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina förebilder
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit/värsta födelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Vad spenderar du mest pengar på?
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bra
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min tro
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 30 – Mina mor-/farföräldrar 


FA-FA-FA FASHION

Måste bara tipsa om denna serie med olika små modetips. Här kan du se alla klippen hittills: FA-FA-FA FASHION



Happy day


Fick höra en jätterolig sak idag. Inget bestämt men jag vet vad jag vill nu, hoppas att det blir så!! :D


♥♥


Facial



-S

:(





Dag 04 – Det här åt jag i dag






Update: Ser inte texten jättetydligt så se till att vässa blicken nu, hörrni! ;)


-S

Valborg 2011


Lekte med lite olika inställningar på kameran och här har ni resultatet. Vilken/vilka gillar/ogillar ni mest? För övrigt en mycket skojig kväll som tyvärr saknade någon :) annars blev det en "tidig" hemgång (kom hem 2 :O) för min del eftersom jobb vankades dagen efter. Hoppas att ni också hade en bra valborg och nu är det officiellt vår!

-S










bubbleishes




-K


RSS 2.0