Cutest ever









Behöver jag säga något? Jag dör..

Tror att detta är den rätta valpen för mig. Har hela tiden varit inne på en hane men när jag såg henne så stannade mitt hjärta och hoppade på samma gång. Hon är för fin! Blev tillfrågad av ägaren om jag ville tinga henne fast ännu är hon så liten och vill träffa henne först, får se hur det går.


Fnatt på keps


Trodde aldrig dagen då jag frivillgt tar på mig keps skulle komma. Tadaaa här är jag nu och jag trivs faktiskt OBS! har ännu inte lämnat hemmet (än kan vad som helst hända). Orkade inte ordna med håret så kändes som ett bra alternativ. Nu ska jag dra mig nedåt stan i det fina vädret för jobb. Hörs sen!

REMAKE release party





Ursäkta de dåliga iphone bilderna, men orkade inte ta med kameran.


Igår var jag inbjuden till REMAKE release party på Gina tricots huvudkontor. Det bjöds på bubbel, snittar och mingel innan modevisningen drog igång. Trevlig kväll och för er som är sugna på kläderna så hittar ni dem i Borås city butik fr.o.m idag. Kläderna är gjorda av ginas överskottsprodukter som nordiska design skolan här i Borås sedan gjort om. Alla kläder är handgjorda och därmed unika. Jag lyckades haffa två ting som ni ska få se en annan gång. Jag tycker absolut att det är värt att ta en titt man kan hitta riktiga guldkorn :)

Ha det fint!
Steph

MUCHI MUCHI / MINT CANDY APPLE



Två nya favoriter från essie. Ringfinger naglarna är härligt mintiga medan de andra är rosa:)

pedal to the floor






Mac har dem sötaste shotglas. Kvällen spenderades på dansgolvet och sedan mådde man som man förtjänade dagen efter. Nu är det tentaplugg som gäller framöver. Finger crooossssss!

RSS 2.0