Rosie

Rosie Tupper: Le 14 Juillet, Future Claw #2
Rosie Tupper: Le 14 Juillet, Future Claw #2

Life's a song.

Vaknade för första gången på ett tag HELT utvilad och positiv, lyckades ju för en gångs skull lägga mig tidigt igår. Idag är det en bra dag känner jag. Ska äntligen få gå ut lite, har suttit hemma dem senaste dagarna och haft ångest över all plugg och högskoleprovet som skall göras på Lördag. Jag är typ den enda som ska vara på högskolan.. o alla andra Boråshallen eller Almås. fanskap. 

Igår hittade jag och mamma massa GAMLA bilder på mig och dennis när vi var små, hittade dessutom en jätte stor rosa album där jag ville blädra igenom, men nej nej säger mamma, " du får absolut inte kolla igenom dessa bilder".. . .hepp ? Så jag bad dennis göra det. haha. det va bilder på mamma o pappa när dem gifte sig, och det va inte det som jag inte fick kolla utan sidorna efter det så var det puttinutti bilder på dem :D lite dem skämdes. Mamma sa inte du att sånna saker ska man göra bakom stängda dörrar?????!!!  :P 
Vi kollade igenom några gamla videoinspelningar från Dennis födelsedag.. femman, johan, Anh och andra barndomsvänner va där. Vi alla va såå smmåååå och helt galna.   Minnen♥.  Vill vara liten igen.




i wish i never saw that.

 Like everybody and trust no one.


RSS 2.0