Lördags



The only other half that makes me whole



Idag den 28:e februari 2011 har jag Stephanie Andersson officiellt blivit sambo :D. Skrev på det sista och de sista nycklarna lämnades över, så nu är lägenheten äntligen VÅR!! Fy fan vad skönt och lite coolt. Annars ringde även gina i Borås idag så ska jobba imorgon :):) dagen har varit lyckad minst sagt. Nu powernap innan halv åtta hos mig börjar, bäääst!


Whitney Port + Bikbok = sant?



Whitney Port känd från tv-serierna the hills och the city ska göra ett samarbete med Bikbok. Kläderna beräknas komma ut nu i oktober. Spänd på resultatet och hoppas att jag hinner haffa något! Talang har hon och kul att hon väljer att samarbeta med en kedja :D

-S(teph :))

Filmtips

..eller tips och tips det är dessa filmer jag har spenderat min förmiddag med. Ja ok klockan är ett och jag har redan hunnit se tre filmer men hey vad ska jag annars roa mig med?



1, Genius              2, Lite "american dream" kliché men ändå mysig.    3, Hysterisk! Ingen filmdag utan denna

The time for sleep is now



Jahopp ligger hemma i sängen fastän jag borde sitta på bussen på väg till skolan. Hatar..hatar detta, har pluggat som en tok och fastän jag inte kan allt, långt ifrån, ville jag så gärna få mattetentan avklarad. Första chansen missade jag för jag var säker på att hoppa av, men nu när jag vill ge skolan en chans till så ligger jag hemma i magsjuka, livet hatar mig. Varit vaken sen fem och försöker tänka efter om jag inte kan gå ändå men det är väl bara att plussa på detta till saker att göra på sommaren...

Förlåt för dålig uppdatering men veckan har bestått av plugg, plugg, hjälpt mamma att flytta, mer plugg och sen sjukdom. Har packat ned min kabel till kameran någonstans med så har inga nya bilder att visa, så förvänta er tråkig uppdatering. Men just det glömt att berätta fick nycklarna till lägenheten :D:D så nu kan vi äntligen börja röja.

-S

Zara




Den 3 mars öppnar den efterlängtade webshopen för ZARA här i Sverige! det var på tiden, whiiiiii!
Dem har en väska som jag har gått och förälskat mig i, den är såå fin!
skinnbyxorna är också to die for!


Stopp!

Allt går för fort, vill bara ropa stopp! Hallå det går för fort! Men det spelar ingen roll om jag ropar stopp för tiden kommer ändå inte att stanna, det spelar ingen roll om jag blundar för problemet för det kommer ändå att finnas där när jag öppnar ögonen igen. Jag känner mig helt tom vill bara pausa allt som har med livet att göra. När man var liten längtade man efter att bli vuxen men nu hade jag gjort allt för att få vara liten igen....

Trodde inte att det skulle vara så känslosamt att packa sitt rum, men fan vilka minnen som finns. Känns konstigt att saker som en gång var det mest betydelsefulla inte har någon som helst betydelse idag. Alla minnen. Hans skjorta luktar inte lika mycket som honom längre. Hans foton ligger nu nedpackade fastän de förr alltid stod på min hylla.

Lovade mig själv att inte bli för personlig på bloggen, men ville skriva av mig. Nästa gång blir det förhoppningsvis ett roligare inlägg :)


Bra skit

Bra att jag har tappat bort min jävla pin/puk-kod och att skit Telia inte har någon kundtjänst på helgen. (döööööden) Om någon skulle få för sig att ringa eller smsa så skiter jag inte bara i det utan jag kan verkligen inte svara:). Hej osocial!


Bild: vet ej.  Fin i alla fall, vem behöver gardiner liksom? Funkar ju lika bra med klänningar :)

-S

SPARE ME

Dagen kunde inte börjat sämre! vaknade med att inte ha nån bil som kunde ta mig till jobbet, ringt CSN och Borås Högskolan hela morgonen, jag ska inte ens gå in på detaljerna. Men FAN va dem krånglar till det! det bara kokar inom mig just nu..

Bild: Steph och konst :)


Tusen tack ♥♥





Idag fick jag hem detta söta paketet från posten, Tack min Ly ♥ Hur gullig är den inte? Och det bästa är att Kicki döpt den till "Sluttybitches" hahaha vilka minnen. Tacktacktack

Packar ner hela mitt liv











Just nu packar jag mitt rum för fullt, kläderna och lite smått får stanna. Allt annat packas dock ned. Om jag hittar något kul så bloggar jag sen igen, men annars blir det nog kanske (kanske) lite plugg sen.
-S

Vad döljer bilden?



Vår reaktion: "Vadå? eeh va? ......eeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuw" :)

Vernissage

Senare under dagen lunchade Muffin och jag med Kicki och KP. Efter jensen blev det ett besök på konstmuseet där Nathalia Edenmont har vernissage. Minst sagt spännande konst.:)













-Love Steph

16:e februari

Här kommer lite fler bilder på muffins nya, centrala lägenhet. Bäst av allt ligger i samma trappuppgång som Futomaki <3. Fan att vi köpte lägenhet på norrmalm vill också bo i stan:(

VARDAGSRUM




MUFFINS SOVRUM



RIKARDS SOVRUM (where the magic happens)





VÄRDEN



Känner mig som en mäklare men här har ni the place där vi (jag) kommer att hänga, förhoppningsvis blir det snart inflyttningsfest :D

-S

I Muffins lya



Ett litet smakprov från Muffins nya hem:D mer kommer när jag kommer hem. Just nu sitter vi och dricker thé , vi hörs sen!!

-S

As life gets longer, awful feels softer


Bild: Theshaker.blogg.se. Tog bilden från facebook därav kvaliten.

Håller på att städa rummet förfullt imorgon ska nämligen en mäklare komma och värdera lägenheten. Allt händer på en gång och även om det är kul med förändringar så kommer allt lite på samma gång, tyvärr. Medans jag städade och lyssnade på musik fick jag ett sådant party mood, fast det får vänta till lördag då vi ska fira bästa Mitvää:D. På bilden ser ni mig och Ly skaka rooompaa på x&y

-S


Medans jag städar lyssnar jag på denna, kan inte sitta still när jag hör den!!


Red


Jag fick en jätte söt Thomas sabo berlock, röda rosor, nallebjörn och en mumsig marängtårta med hjärtformat strössel som han har bakat själv. Dagen slutade med en traditionell middag på Burger King.

Pusspuss!


Det här fick Jonathan av mig idag, en stoor hjärtformad ask med svartvita snäckchoklad som han älskar. det här borde räcka åtminstonde fram till påsk, haha! han fick också ett litet nallebud (HÄR) hem idag, perfect timing!




Hoppas att ni alla fick en bra alla hjärtans dag!!
Puss!!


Happy valentines day



Grattis på alla hjärtans dag!! Glömde skriva det i förra inlägget och jag lät så opepp kom jag på nu i efterhand och jag är inte alls opepp utan pepp (många pepp där:)). Just nu knaprar jag på detta och det bästa av allt är att det inuti cupcaken finns ännu fler hjärtgodisar <3. Längtar tills halv åtta hos mig ska börja men tills dess lyssnar jag på denna låten:

14:e februari



Vissa älskar denna dag, andra inte. Jag är inte helt otippat en av dem som älskar den, dagen firas dock inte med min kärlek då han har åkt tillbaka till karlskrona för jobb. Ska därför fira med min mammii stället vilket kommer att bli minst lika bra! Hade visserligen ett litet för firande i lördags så helt utan "ordentligt" firande är jag inte. Hur/om ni ens firar så hoppas jag att ni får en fin kväll :)

-S


söndag



Alla hjärtans dag börjar närma sig, jag vet exakt vad jag ska överraska min valentine med! Kan tyvärr inte avslöja något än :) förutom det så har jag dem senaste dagarna gjort om bloggen, om o om igen! lite irriterande. men jag tror det få vara så nu.

Puss!

valentine?



Perfecto!





Sushi dag med Steph idag! så jävla gott. Vi hittade ett par jeans som heter perfect jeans inne på gina, kan ju konstatera att dem är verkligen perfekta! för mig i alla fall. Ni som är korta vet hur ruskigt SVÅRT det är att hitta ett par jeans som är i rätt längd. jag hittade mina perfekta jeans i våras när klassen var i London, inne på Urban outfitters. Så idag äger jag 7 par likadana jeans från urban outfitters, sjukt! haha. men ett par från gina fick följa med oss hem !

detalj





var inne på h&m och såg att dem har fått in en massa fina kläder som jag kan se mig själv i dem på våren. Blev överraskad när jag såg rosetterna på nästan alla plagg jag tog upp! så sött. dog lite där när jag såg dem. vet dock inte om det från h&m trend:S

cherry



Den feta inlämningen om affärsplan är nu inlämnad, känner en stor lättnad. detta kommer att firas med godis och gossipgirl. Dem senaste dagarna har jag varit helt besatt av den här lilla burken från Body shop, den påminner mig om sommar.


Puss!

RSS 2.0