19:35

Jag har äntligen skaffat mig en ny dator! det tog sin lilla tid att hitta en. Men nu blev det en HP Envy och jag är så nöjd så. Nu slipper jag släpa min tunga dator till skolan. Vi tillbaka vår första tenta för några dagar sen och jag fick VG på organisationsteori! jääätte glaaaad!:) aja nu ska jag plugga vidare.. :(

K


Gina tricot ♥ Makeup




Igår började Gina tricot sälja både nagellack och läppglans, en för 39:- och tre för 99:-.

Till personalrummet fick vi lite tester så igår på rasten provade jag det vinröda nagellacket. Syns inte jättebra på bilden men riktigt schysst färg och den klarade av en halv dag på jobbet vilket inte är illa pinkat. Läppglanset har jag inte provat men de andra tjejerna var positivt överraskade :)

Jag ska önska mig ett gäng färger till julstrumpan. Btw ENDAST 1 MÅNAD KVAR TILL JUL!!!

Mycket har hänt sen sist, har bland annat hittat en soffa till vardagsrummet med de perfekta måtten! Får se när den kan flytta in. Har även lyckas kamma hem fast tjänst på det bästa jobbet!! Hej överlycklig tjej :D

-S





Lets start with forever

Hej!
Tiden har gått så fort, kändes som jag bloggade för 3 dagar sen. Skolan tar väldigt mkt tid nu när vi har börjat med två nya kurser. Management och sys design. Jag har det tufft nu med sys designen om jag ska uttrycka det lite lätt, den är allmän tråkig och inte min grejj. Men lite skoj har jag i alla fall haft. I lördags var jag och ett gäng sköna människor och spelade laserdom. jag har aldrig gillat sånt och lär nog inte göra det heller! Haha jag lyckades gå in i en vägg och ramla ett antal ggr(!!) och det slutade med såklart att jag hamnade sista på listan och gjorde så att mitt lag förlorade, ja ni ser ju. Sedan drog vi och käkade thaimat på Golden.. Pataya är mumsig där! :) kvällen slutade med vip vimmel. Igår skulle jag egentligen gå på twilight med min pepparkaka Steph men min lilla workaholic kunde inte så jag fick ta med snälla Amanda. Alltid trevligt att vara med henne. Twilight va helt ok, hade förväntat mig lite mer. Men men. Tillbaka till Borås fikade vi med Jillian:) allt va så mysigt igår. Behövdes verkligen en sådan dag! Så taack tjejer! Annars har jag jobbat på Pulsen och där trivs jag som bara den. Jobbar med trevliga människor som jag har väldigt skoj med.

Puss
Kicki

 

 


All I want for christmas


Princessdrömmar


Som ett hål i väggen..





..gömmer sig husets (lägenhetens) hjärta, äntligen har jag min alldeles egna walk-in-closet. Något mindre än vad jag hade behövt men alldeles underbar <3 (återkommer med bättre bilder en annan dag)

Igår tänkte jag uppdatera en snabbis innan jag började laga min tvårätters middag till Felix, men kunde inte komma in på sidan :S. Måltiden blev kanon! Denna gång lyckades jag endast halvt grilla upp en grytvante!!?? hur fan lyckas man? I förrgår tappade jag citronen som skulle klämmas ut i maten över stekspaden så att den gjorde en volt och skvätte ner hela väggen...är det bara för mig det händer de konstigaste sakerna när man lagar mat?

-S

Volupté Sheer Candy



Dagen har spenderats i gbg.. har lite dålig samvete eftersom meningen var att vi skulle ta oss hem innan kl 14 o lala .. orkar inte dra upp hela historian, men det slutade helt enkelt med att vi stanande kvar och att ta oss hem innan kl två blev ett minne blott!  Fick med mig några godbitar hem, kommer sova med läppstiftet ikväll för den är så fin o luktar underbar. Ett par skor och lite kläder fick flytta hem till mig.. Nöjd är jag! 

Nu ska jag ut med vovvsen
Kicki

På ingång



Snart kommer dessa två schyssta accessoarer ut i butik, sugen på både skärpet och kragen. Kan även meddela med hjälp av inside meddela att den Balmain inspirerade skinnjackan med massa nitar som Gina tricot bloggen stylediary bloggade om, inte kommer att säljas :(

-S

Nu kör vi!! (jag?)


Frukost + greys= bra kombo! Tänket bli nyttig nu, har blivit alldeles för mycket slöande och mycket godis på sistone, så nu kör jag fram tills första advent, för sen drar min favorit högtid igång ;). Träna minst 3 ggr i veckan och inget godis, vilka är på?

-S

BIK BOK by JENNY SKAVLAN


Klänningen till höger och vänster ska nog få flytta in till mig, ute i butik 17:e november. Nu städa lägenheten och sen träna.  Återkommer med lite inköp samt bilder från min födelsedagsresa, yes I´m back;)

-S

äntligen!



Tentan i torsdags gick åt skogen, men den i fredags känndes mkt bättre. Hoppas på bra resultat på nån av dem i alla fall! Nu är tentaperioden över för min del och detta firades på X&y i fredags med Sahara Hotnights. Helgen har bestått av mkt vilande, har tagit det lugnt helt enkelt. Idag har vi kollat runt lite efter en dator till mig.. hittar ingen direkt jag vill ha ännu. Behöver verkligen en ny dator som jag kan ta med mig till skolan, den jag har nu är alldeles för stor och ipaden är svår att anteckna. i landsproblem.  Nu blir det Rachel! pusspuss!

Kicki

1.11.11

Hejhej! Har varit så fruktansvärt trött dem senaste dagarna. Har råpluggat som satan inför tentan som är imorgon o den andra på fredag. Skolan tar så mycket tid att jag knappt har kunnat göra något annat än att mala in olika böcker i hjärnan.. Vill bara att tentan ska vara över NU!

Fick hem en väska idag, min gamla har börjat gå sönder:( gillar den jätte mkt men vill inte att den ska gå sönder ännu mer så den nya få ersätta den. Nu ska jag hoppa in i duschen o glömma denna dagen.


Wish me good luck!
Kicki





RSS 2.0