17:13. Cuppycake



You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin,
You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, GumdropSnoogums-Boogums,
You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear

BHG.


17:55. Sommarlov.


Heeej heeej och åter HEEEJ!
 
åååh vad jag har saknat bloggen.. mm verkligen :) så lita på att jag kommer fortsätta blogga regelbundet! jag ska försöka iaf :) Har inte bloggat sen 2009-05-31 @ 19:34:41... fyfääen :S
Det har hänt såååå mycket.. vet inte ens vart jag ska börja. jag är i alla fall lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig! finns många anledningar till varför jag är så lycklig :D dels för att det är SOMMARLOV !  ;)

Skolavslutningen var det tradtionella, lite låtar och rektorn som höll tal och önskade oss en fin sommar. Klara i aulan blev det en liten samling i klassrummet där vår mentor visade upp gamla bilder från ettan när vi var på klassresa och gav oss alla en hejdå kram.

Efter skolavslutningen drog klassen till Tant grön och fikade. Sen stack några av oss tillbaka till skolan för att kolla på 3orna som skulle ta studenten. Graatz till alla er!.  Därefter stack vi till Pulsen och käkade. osen på kvällen var vi hos Muffin o lekte ;)

Har inte riktigt hunnit smälta att det är faktiskt sommarlov nu..jisses.



AJJEMÄN! Bilder indeed! ;)

Årets creamycupcakes bild! ;)


Fokuserad på korven

Kezo och marsmallow



söta kids

grupp bild..typ.

Tobbe är wääästed.

min turturduvor.

Maitii & Fredster

Tant Grön med klassen.



Pulsen.

hjärtat.

Hos MUFFIIIIN! :)

Squarley

Naaw igår ringde min syster och berättade att de hade hittat en liten ekorrunge<3. Ni skulle ha sett den det var det sötaste jag sett på länge. Den hade troligen ramlat ned för sitt bo för den låg på marken helt ensam och övergiven så de tog därför hem den och plåstrade om lilla Squarley och matade han.

Här kommer lite bilder på den sötaste lilla bebisen:

 


RSS 2.0