DOT DOT DOT.

Söndag redan, har i princip suttit hemma hela helgen och pluggat -.- .. har inget liv allt och lär nog inte ha det på ett bra tag. Sucks! har pluggat PA PA PA under helgen. och kört med mami.. länge sen man körde, men det gick faktiskt jätte bra! :)  har inte gjort mkt mer. sucks! kommer inte ihåg vad det va jag skulle skriva.. :S


JOOOO nu kommer jag ihåg!  Jag behöver inte sten snåla! glömde bort att pappa är skyldig mig three grand! :D Woohppii!  .......thats it! HAHA pusss!


i'm in love!

keep all drama in acting class



YES PASTELLA!

*)))*((((







MUSTACHOOO!

Dagen har varit sååå jobbig..eller lättare sagt hela den här veckan har varit väldigt stressig.. PA ska in snart (1a April) och vi är icke klara ännu.. men snart så småningom. därmed har vi prov på Turism och sen LOV, vilket inte blir lov för min del.. har tre inlämningar, läsa ut en bok... teori.. matte... aa you name it...  Vill bara få allt överstökat! Jag har fan haft mardrömmar varje natt nu..

Sen kommer modevisningen .. 16:e april.. vilket jag måste säga att jag inte ser sååådär jätte framemot.. har som sagt mkt plugg, kanske därför. 

Men det är iaf två saker som jag ser suuuper framemot.. och det är LONDON !! ska åka med klassen dit :D:D IIIIIH! den 28:e maj :D Jag måste börja snåla och spara pengar ifall jag vill shoppa där borta :D
O sen STUDENTEN.. lääängtar.. är såå jävla skoltrött så det inte är sant.

Nej tillbaka till pluggandet nu.
PUSS!



THINK TWICE

Oj, måste ha varit mer än en vecka sen jag bloggade. Har haft så fruktansvärt mkt i skolan, helt jävla sjukt!  psykologi provet är DONE nu! finally. har dock många prov/inlämningar kvar.. längtar tills jag tar studenten nu. Så jävla skoltrött.. får fan ångest varje dag jag ska till skolan. Aja, tänkte lägga in bilder från UF mässan. det va skoj :)







söndag.

Vaknade ganska tidigt idag för jag o mamma hade bestämt dagen innan att vi skulle åka till knalle och lite andra ställe. Mor och dotter tid helt enkelt, det gillar jag (Y).  kom hem tomhänt dock.. hittade inget woooow! vi fikade när vi kom hem, mums. sen åkte föräldrarna till femman (såklart).  då hade jag ännu tråkigare, så jag städade min garderob och slängde en massa. känns skönt att få det gjort nu, har alltid en massa ursäkt när jag ska slänga kläder.. men denna ggn gick allt raka vägen till soppåsen :) wiii.
Måndag imorgon, vilket betyder PA för min del...så tråkigt.
Pussheej!


fredagskväll

Ha en trevlig fredagskväll!! det va typ allt jag tänkte säga.  jag ska kolla på nån rulle utan wittermin :( och sen krypa ner i sängen.. Fikade idag med femman på Orion, mys!..  vi har shoppat lite.. men nu är det faktiskt stopp för min del.. såå pank!  ska försöka komma ihåg kameran nästa ggn! :)

nåja, vi hööörs!
pusspuss

KILLIN ME

godkväll! Sitter just nu och pluggar matte. jag försöker i alla fall. Fattar absolut inget och vi ska ha matte prov imorgon. Bra jobbat Kicki! varför satt jag inte med matten igår?! . jag ser framemot modevisningen nu!! har nog inte nämnt att vi ska ha en ny modevisning ??? :D  denna ggn kommer bli såå bra!  vart? ESPIRA när? April :) det är allt jag kan säga just nu.. :P jag berättar mer nästa ggn! 
  Nu måste jag plugga vidare!


PISTOL

Godkväll, kom hem för inte så länge sen. Det va öppet hus på Högskolan, så jag va där och kikade. Tror jag vet vad jag ska läsa, 80% säker iaf ! eller jag vet inte ... :P måste tänka vidare! Därefter gick jag o witter till Viskan o fikade :) mums. . jag har världens dåligaste samvete just nu :( , för jag har köpt ett par skor som jag har lovat steph att itne köpa, men jag gjorde till slut ändå :( jag är en dålig vän. jag mår pisss!  aja, jag ska gå lägga mig nu. ont i huvve! uuuuuuuuusch. 

Still got it

LONG TIME NO SEE!

ojoj, länge sen man skrev här:P Ska börja blogga mer tror jag ..(tror jag).. Har egentligen inget att skriva om och jag orkar inte bära runt på min kamera 24/7. men men.. vi få se.. jag ska definitivt fundera över saken :P haha.

Laudry Day ♥






RSS 2.0