Gult är fult?

Sitter och funderar på om det är värt att åka till göteborg imorgon bara för att köpa den där förbannade västenXD? Inte min färg direkt och lite otippad men har jag drömt om en sak så har jag och då måste jag bara HA det! Tyvärr är det så illa:(.

Har inte uppdaterat på ett tag nu och jag var dutig och tog med mig kameran i torsdag då vi hade "pluggdag". Dock blev det inte så mycket plugg utan det hela slutade på en pizzeria då vi alla kände en mycket plötslig hunger:D.

En liten notis tjejen på bilden gör mig lycklig och hon är världens finaste (fast hon kanske ser ut som en kille?? på denna bilden) :D





Psst.. bilderna blir lite funky utlagda men orkar inte fixa till:/

Cookies Made with Love




Dagen har spenderats med underbaraste, kolakakor blev det som sagt :) mumsiiiigt. nu bli dt O.C 1, 2, 3 maraton:)
Puss
- Kicki

Memories

Dagarna har gått så fort.

Tänkte uppdatera lite vad som har hänt i mitt liv.  Jag har hoppat av högskolan :S känns så jävla bra, eftersom jag insåg att jag fortfarande är väldigt skoltrött o vet itne riktigt vad jag vill göra, att ta en liten break från skolan är kanske vad jag behöver just nu ?  samtidigt så känns det lite suckie att bara hoppa av så, för det betyder att jag inte kommer träffa tjejerna lika ofta som jag vill.  Jag kommer sakna att pendla med dem, sakna fredagarna i varberg då vi går till Nyfiket för att luncha. och efter att man har pratat med Sanna nyss så känns det ännu suckie. men jag är så tacksam att ha fått lära känna dem, dem har verkligen förgyllt mina dagar på Campus. jag förväntade mig aldrig att jag skulle få lära känna ngn därborta, men så träffade jag på dem som råkade också bo på samma stad som jag. lite miracle.  jag hade sällskap till och från varberg varje dag vi skulle till Vbg, vi har pratat om allt mellan himmel och jord  och haft riktigt skoj tsm, såå jag ångrar inget..

Till ngt helt annat, jag har umgås med absolut bästaste bästa Peffi.. väääldigt ofta :D inte trodde jag heller att vi skulle träffas så där mkt. men det är bara braaa!  oså har jag fikat med barndomsvännen och johan :) trvligttrevligt.  Och när jag inte träffar steph eller ngn annan så är jag väldigt mkt med Witter. vi är inne i någon slags bakperiod just :D heheh hitills har vi bakat Muffins och våfflor :D vi tänkte baka kolakaka nästa ggn. 

OOOOCH jag köpte idag dem perfekta jeansen !! ååh jag är sååå lycklig!  ett par svarta jeans som är i min längd!!( ankle jeans :P ) , miiiracleeee.

Pussss
- kiiiicki






They say it´s a broken heart....but I hurt in my whole body


Äntligenäntligenäntligen har Gossip girl kommit ut och jag såg precis klart första avsnittet av den nya säsongen. :D Spännande.. vem är psykfallet?

Annars har jag idag haft en föreläsning samt röstat och haft en lååååång lunch med Ly. En förjävla bra dag helt enkelt:). Nu borde jag plugga men har ingen bok och ingen lust heller för den delen:/ Så nu blir det mys med den lilla skitflickan som är på besök.

-S

No one ever said it would be this hard

Tänkte dra ut och springa, måste rensa huvudet återkommer senare, idag är jag på hugget!

-S

The time is now

En kort summering av nollningen 2010! Utan inbördes ordning

x Gått på rundvandring i Borås ihållandes ett rep
x Gjort en Homer namnskylt
x Tvingats till gyckel för att få namnskylten godkänd
x Varit på tacosittning
x Klätt statyn utanför borås högskola i gula byxor
x Spelat brännboll på almenäs
x Gått på pubrunda
x Ätit frukost på café viskan i pyjamas
x Haft möhippa för Linda:D
x Annordnat aerobics på stora torget i gula kläder
x Hjälpt till med IDA´s båtbygge
x Grillat i annelundsparken
x Gått på pubrunda igen!
x Masserat samt kliat ryggar för att samla poäng
x Berättat "jätteroligt" sushiskämt

x Lekt på almenäs
x Skrivit sång om hur mycket vi gillar fözet

x Sjungit i massor
x Dansat som aldrig förr
x Varit på djurparken och klappat grisar

Har säkerligen glömt något nu men de här två veckorna har varit grymma! Vi har haft det så jävla kul och även om vår instution inte vann poänginsamlingen så har vi gjort vårt bästa tjejer;). Veckorna har innehållit mycket skoj och lite väl mycket alkohol men imorgon är det dags för allvaret igen..


All we can do is keep breathing



Mycket har hänt de senaste dagarna främst på den privata fronten, har ingen lust att skriva ut det offentligt.

Idag var det sista dagen på de två introduktionsveckorna vilka har innehållt förjävla mycket skoj. Det var längesen jag hade så roligt. När man kom till gymnasiet tyckte man att det var en positiv överraskning från högstadiet men nu på högskolan är det nästan ännu bättre eller människorna här är annorlunda. Genom att det är folk från alla åldrar blir framförallt festerna awesome!!! Haha. Tyvärr har det blivit lite väl mycket skoj och nu nästa vecka drar allvaret i gång på riktigt. Har en massa bilder att lägga upp från dessa veckor men eftersom jag inte är hemma kan jag inte lägga upp dem. När jag kommer hem imorgon lovar jag att publicera dem :)

-S


"I’m scared I’ll always miss him. I’m scared no one will know me like him. I’m scared no one will get me like him. I’m scared no one will love me unconditionally like him."

KÖÖÖRKORT!

idag 7/9-10 tog KICKI LY körkortet! och det känns förjävla bra!!! måste också gratta witter som tog körkoret för precis ett år sen :)   har träffas Steph idag också :D saaaknnaaaat osss!  cruise:ade  lite överallt, skoj!
träffade därefter witter på kvällen, blev bemött av världens finaste pojk och familj :D Jätte fina och stora rosor, favvo godis (ahlgrens bilar) och mode tidning! såå sööt är han o hans familj! <33   

Gonaatt!
k

Från och med nu

Alldeles för länge sen jag bloggade.
Men tänkte från o med idag börja blogga lite smått igen,  efter att ha läst alla Steph's inlägg så blir man rätt sugen! :)  O eftersom jag inte träffar mina vänner här i Borås lika mkt längre så kan jag lika gärna dela en liten del av mitt liv här med er, vet dock inte om nån läser bloggen förutom Linda xD ahah 

jag vill först och främst säga; jag saknar SP07M klassen! jag saknar mina nära vänner, jag saknar mitt gamla tråkiga liv och jag saknar min bästa vän som jag har delat många roliga minnen med sen 4:an.

Min första skoldag var inte desamma, nästan alla mina "första skoldagar" har steph varit vid min sida. jag har aldrig behövt vara rädd för dem dagarna i mitt liv, för jag visste att det inte fanns ngt att vara rädd för bara jag hade steph vid min sida.  Den 31/8 försvann all den trygghet. Jag var skit rädd, kunde gråta vilken minut som helst! Det var exakt den känslan som jag hade när jag skulle börja på sjöboskolan! Hemskt var det, riktigt hemskt. Helst ville jag ta tåget hem direkt utan att träffa klassen! För helt ärlig så var jag itne ett dugg intresserad av att träffa nya vänner, för dem kommer aldrig kunna vara som en "steph" eller nån av mina vänner om ni fattar. Kommer aldrig kunna sitta med dem o skratta tills vi ramla av stolen eller skratta åt varandras skämt. jag & mina skämt är ganska torra o det är inte många som fattar dem och dem kommer aldrig  kunna avsluta min mening som min bästa vän kan...

men "min första skoldag" gick bra, klasskompisarna är väldigt snälla o trevliga. finns både gamla o unga, men mest unga. skolan ligger vid hamnen och tågstationen. jag älskar skolan däremot , suuper fint och modernt! glas överallt!  har alltid en fin utsikt till havet OCH vädret är ju suuuper i Varberg, skit varmt har det varit.

Det va allt jag har att säga just nu :)
Puss&Kram
Kicki



 "vad gör du om 10 år? om tio år kommer jag och steph bo i USA och ha en egen klädbutik och vi kommer att vara jääte jätttttee rikkaaa!"   - 23/2-2004





Did you know you made me cry?

Du heter: Anna, Josefin, Stephanie Andersson

Smeknamn: Steph, peffie, när jag var liten hade jag tusen smeknamn bla bofis(??!), Juvligheten, älvan med mer..

Låt som när du är ledsen sörjer till: Beror på vad jag är ledsen över men, "Boston" av Augustana slår det mesta.

Beroende av: Shoppa, pojkvännen, hålla mig sysselsatt, gossip girl eller gamla avsnitt av tvserier på tv, jobba, familjen, vänner, filmkvällar i massor <3

Vad tror folk om dig? Vet faktiskt inte och önskar att jag vore en sådan person som skulle svara "att jag inte bryr mig" men sanningen är väl den att jag bryr mig och ibland lite för mycket.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina naglar, axlar och hår av någon konstig anledning

Hur imponerar man på dig? Man får mig att skratta och vågar att ta för sig. Jag gillar när folk är ärliga och ambitiösa.

Brukar du skratta för dig själv? Ja för tusan skrattar hela tiden för mig själv, speciellt om jag ser något roligt på tv eller om jag tänker tillbaka på ett gammalt minne. Brukar till och med komma på mig själv då jag skrattar till på bussen (inte helt ogenerad kollar jag ned på golvet sen)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Från Kicki: "Hihi:) jag vet inte om jag hinner, har "för nollning":-s jo linda sa det. Lyx!! Jag har mycket denna vecka. Men nästa vecka är det lugnt. Ledig på ons. Kan du då tro?"

Var bor du? I Borås och här lär jag bli kvar i alla fall fyra år till:S

Trivs du där? Även om jag inte vill erkänna det är Borås helt ok bortsett från allt regn.

Hur svarar du i mobilen? “Ah hallå" jag måste lära mig att presentera mig:S:S

Vem ringde du senast? Feeeliiiz <3

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Han frågade hur min dag hade varit och varför jag redan var hemma från sittningen, sedan berättade han om sin dag:)

Antal timmar sömn inatt: För många 9,5 h.. blir så jäkla seg när jag sovit länge

Sov du ensam: Ja eller nej sov med min katt;)

Brukar du komma i tid: Ja! Brukar vara först på plats, finns inget som stressar mig så mycket som att man tror att man ska bli försenad. Hellre en halvtimme för tidig än fem minuter försenad.

Hur känner du dig nu: Rastlös, slö och lite förväntansfull inför ikväll

Vanligaste färg på dina kläder: Svart! Börjar dock bli lite ändring på det men ännu är det framförallt svart om gäller.

Vad tycker du om fötter: Nödvändiga

Vad saknar du: Min gurka :( och min äling

Hade du en bra kväll igår: Ja den var riktigt bra dock blev det en relativt tidig hemgång

Favorit dryck på morgonen: Juice!! Älskar´t, det bästa som finns!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Hmh varierar brukar göra mig redo för natten vid tio men somnar inte förrän elva halv tolv.

Är du blyg? Nja om det är personer eller en situation som jag känner mig obekväm i annars börjar jag nu bli bättre på att ta intiativ, förr var jag riktigt blyg

Sysslar du med någon idrott: Nopp har väl egentligen aldrig gjort det bara dansat lite samt älskat idrotten i skolan. Tänkte visserligen nu börja träna på gym igen är sugen fast vet ju hur det kommer att sluta....

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej jag tror på attraktion och att man kan känna sig dragen till en viss person efter första ögonblicket men inte är det kärlek!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa

Är du nöjd med ditt liv: Njaa jag är väl egentligen aldrig helt nöjd just nu känns allt bra bara lite ängslig med skolan men jag är övertygad om att det kommer bli skitbra har redan lärt känna fantastiska människor.

Är du bortskämd: Ja det är jag. Har en mamma som skämmer bort mig på tok för mycket

Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag fanimej göra några utmaningar så vi tjänar ihop poäng sedan ska jag umgås med familjen.

Vad är det värsta du vet? Jag hatar att bli besviken och det är väl framförallt därför jag hela tiden gillar att ha kontroll och hatar överraskningar. Sedan ogillar jag folk som vill dra ned andra, folk som åker genomlivet på ett bananskal medan andra får jobba skiten ur sig och ondska.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har en mycket speciell kompis som är som min syster bara rädd att vi ska glida ifrån varandra. Om vi har äkta vänskap? Klart vi har, vi förstår varandra när inga andra gör det, vi behöver inte ens säga vad vi menar det räcker med en blick och den andra fattar. Vi har så jäkla kul skrattar så det känns som det ska ploppa upp rutor på magenoch så att tårarna sprutar. Vi delar mycket samma humor, till stor del samma klädsmak men framförallt oss vi tillsammans blir som en:D

Vad är det finaste du fått? Oj jag har fått så mycket fint alla resor jag har fått av min älskade Felix. Men det klart bäst var muskompisen som jag fick när jag var tre år ingen sak betyder så mycket för mig.

En speciell dag du minns: Då jag var på liseberg med min syster och bröder, då jag och madde hade picknick och blev attackerade av fåglar, när jag och beares var ute och lekte tills natten och polisen letade efter oss, när jag och Kicki köpte likadana byxkjolar på en klassresa till göteborg i femman, då jag och kicki skulle läsa upp vår berättelse för klassen och vi kunde inte sluta skratta och där stod vi framför klassen och grät av skratt medans ingen annan förstod det roliga, min student, min bal, bäckängsfesten då jag träffade Felix, då jag för första gången blev moster, andra, tredje, fjärde osv. Då jag såg lilla Agneta, min mammas bröllop och hur hela familjen var samlad, min första gymnasiedag på teknis som jag avskydde och hur bra det blev andra dagen på bäckäng, min första utomlandssemester till djerba och min andra med min bästis till andra sidan jordklotet, Londoneye med min kärlek. Jag kan fortsätta i all evighet :D

Du samlar på: Skor, Kläder egentligen samlar jag inte på något speciellt längre men har en speciell kärlek till skor och kläder har jag i mängder. När jag var liten samlade jag på allt i från studsbollar till kapsyler och klistermärken.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min Feeliiz

När grät du senast: I söndags då jag skrev inlägget om klassen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa!!! Bjuda familjen på en lyxig semester i karibien. Sedan skulle jag och Felix resaresaresa för resterande och kanske spara lite lite

Vill du gifta dig: Ja någon gång i framtiden

Vill du ha barn: Ja fast inte än på länge... länge

Är du musikalisk? Nopp inte alls

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja massor

Biter du på naglarna: Nej tycker konsistensen är äcklig men av någon konstig anledning biter jag ibland dåjag blir nervös på huden bredvid:S:S låter inget vidare

Hittade listan på Tyras blogg och har så fruktansvärt tråkigt medans jag taggar utgång ikväll med skolan.


RSS 2.0