Lite bilder från dagen

Hur underbart är det inte att man kan gå utan jacka och sitta ute och äta? Våren är något alldeles speciellt!

-S

♥♥


Vad jag bjuder på för mat

Vet inte om jag har något som jag brukar laga direkt så därför fick det bli några favoriter som jag kunde knåpa ihop med hjälp av råvaror som fanns hemma. Här har ni resultatet och just det jag brukar bara dricka vatten när jag äter hemma eller den stora favoriten brämhults juice apelsin.

♥♥




I see your true colors




Önskar att jag också hade en studsmatta


Dag 03 – Vad bjuder jag på för mat?

Listan har fått ligga åt sidan ett tag, har inte riktigt kunnat knåpa ihop ett inlägg om vad jag skulle bjuda på för mat(?) men nu har jag tänkt lite, knäppt några bilder..& i'm ready! yiihaa!

Det här är vad jag skulle bjuda dig om du var med mig en heeeel dag:

jag äter sällan frukost, gör det endast om jag ska jobba då jag inte har möjligthet att äta lunch. Men när jag väl äter frukost brukar jag laga något som inte tar mycket tid och det ska vara lätt att laga. Oftast blir det omelett och skinka, annars nudlar.. jaa ni ser ju.. Lätt&snabbt! och ett glas cola/juice till maten skulle ju inte sitta fel.

Räkna inte med att du kommer få bröd till frukost.. konstig nog gillar jag icke bröd.


Lunch, varierar väldigt mycket. Äter oftast ute.. Men skulle jag få laga något till "oss" skulle det bli tortellini med tomatsås..coca cola till det förstås! :)


Middag, bjuder på det mamma har att erbjuda  :)


Yes då va det allt :) flummigt inlägg. 
/K

Rings




2-packs ringar från h&m.. köpte med mig 3 st 2 packs ringar hem. Orange/lila, Silver/mintgrön och den här guld/brun. färgklick till mina svarta kläder..

/K


Sunshine


A perfect summer day is when the sun is shining, the breeze is blowing, the birds are singing, and the lawn mower is broken..


/ K


födelsedagsfirande

Här kommer en bildbomb från gårdagens!
Jonathans födelsedag igår och vi firade med god mat, tårta, gött häng och kubbspel.

/ K










Glad påsk



Dreamcatcher -ish



Update: Halsbandet är från H&m, den finns också i svart o silver :)  

Glad påsk!
/ K

Tummen ner för H&M

Otroligt besviken på H&M! Har väntat på denna dag i flera månader just för att jag skulle hinna köpa det jag ville ha från conscious kollektionen. Stod i kö och väntade i en halvtimme innan de öppnade och när jag kommer in finns varken de virkade eller volangshortsen kvar. Det visar sig då att de redan smygsläppt delar av kollektionen. Efter några varv i butiken lyckades jag tillslut hitta volangshortsen dock i bara större storlekar men köpte med det ändå, får väl bli något syprojekt eller liknande.



Här ovan ser ni de saker jag hittade i butik, hann även köpa lite från nätet innan jag åkte iväg, så nu får jag sluta att hänga läpp för det mesta fick jag tag på ändå:)

Conscious collection

Imorgon släpps äntligen den efterlängtade H&M kollektionen och som jag har väntat! Här nedan har jag gjort ett litet kollage på saker som jag hoppas hinna haffa. Favoriten med stort F är de ljusrosa shortsen med vågig kant, åh måste ha dem!

-S








Kärlek vid första ögonkastet...





..jag tror inte på det, men nu fan gör jag det! Kärlek vid första ögonkastet. Jag fick träffa vovvens matte, Jack. Han är amerikanare och pratar endast engelska, vilket förvånade mig. vi har snackat via mail och allt stod på svenska och det visade sig att han hade google translate allt han skrev :D ruuligt. (onödig info)  

vovven var så söööt.. han va så lugn och skällde inte en enda ggn. Jack sa också att vovven är väldigt stupid, han ramlade nästan av från bordet utan att någon rörde honom och hela han såg så oskyldig. älskar tröga hundar:) jag vet inte vad jag ska säga mer om hunden. helt förälskad! har redan glömt bort färgen och håret, jag gillar allt med hunden.  Inget är bestämt ännu.. vi ska fundera över det tills på onsdag då hunden är både vaccinerad och besiktad.

/Kicki

Leos Lekland

Här kommer en bildbomb från i torsdags då jag och Felix var barnvakt åt min systers tvillingbarn. Längesen jag hade så skoj, sprang runt tills jag blev helt svettig, fick bitchiga blickar från mammor men vafan man är aldrig för stor för att leka!




















Okej förstår blickarna nu, vi är nog inte så normala;)

-S

fluffy

Vaknade av världens solsken! glad tjej. Dock fick jag bara njuta av vädret en liten stund innan jag skulle jobba, suck. Tycker att alla ska ut idag och njuuuta! njut gärna lite åt mig med:) Jag har en grej jag tänkte ta upp. har kikat in en liten shih tzu valp som är allergivänlig och som fäller ej, och därmed också hunnit pratat med en hunduppfödare. Dem har skickat några bilder på hunden, jag känner mig lite osäker. jag vet inte vad det är som drar mig tillbaka. Vi har alltid sagt att vi vill ha en brun liten hund .. o den här är svart. Håret växer extremt fort .. vilket skrämmer familjen lite.. Men jag ska få träffa vovven på mån eller tis personligen, så vi få se. Inget är bestämt ..

 
jag tycker att han är jättesöt! liten fluffy vovve.

/Kicki


Miijaaau..Miijaaau


Cykelbilder är kanske bland det finaste som finst

Sämsta dagen! Vaknade upp med magont, kom försent till skolan och nu sitter jag här och väntar på att de andra ska sluta. Sen blir det en kort lunch innan nästa lektion. Tänkte mest säga hej men kanske framförallt be om lite medlidande ;) haha.

Hoppas att ni hade en bättre start på dagen! Hörs ikväll igen och få se om jag orkar slänga ihop någon mat. Ska även ta mig till lägenheten för att leta efter kamerasladden, har lite bilder att visa er:)

-S

Tio låtar som får mig att känna mig på tio olika sätt


Kär- ”Collide” (Howie Day)

Saknad- ”I tveksamhetens tid” (Lisa Ekdahl) eller Come home (One republic)

Ledsen- “Swans” (Unkle Bob), “Eve the apple of my eye” (Bell X1)

Glad- “Better together” (Jack Johnson)

Vill dansa- ”The view” (Modest mouse) eller ”Havet är djupt” (Disney)

Rädd- Arikv-X intro (Skiter ner mig)

Somrig- “Love you more” (Racoon)

Pepp- “The time is now” (Asha Ali), “I am not a robot” (Marina and the diamonds)

Partymood- ”Fuck you” (Cee lo green)

Nostalgisk- "Miss fatty" Hahaha LY:D:D

 

Låtar som jag inte kan lämna osagda:

“Chasing cars” (Snow patrol), “Samson” (Regina Spektor), “Life is a song” (Patrick Park), "The end is not near" (Band of horses), "Sleeping to dream" (Jason Mraz)

 

Ser ni ett samband? Haha ja jag gillar lugna..lugna låtar;)

-S


Dag 2


The Time (Dirty Bit)- Black Eyed Peas - Glad
Fix You - Coldplay & Boston - Augustana - Ledsen
I'm Yours - Jason Mraz  - Tänker på sommar
Bullets - Rebecca & Fiona & Miami 2 Ibiza - SHM - Partysugen
Hear You Me - Jimmy Eat World - Depp
Heartbreak Warfare - Lugn
The Girl - City And Colour - Sömnig
Save You - Matthew Perryman Jones - Minnas
Pocket Full of Sunshine- Natasha Bedinfield - Lycklig
Bigger Than Love - My Favorite Highway - lovvee

//K

Om mig

Har sådan bloggtorka så kör copy på Kickis idé. Håller med henne det är grymt svårt att komma på vad jag ska skriva, vill ju skriva något intressant men allt känns lite halvdant då jag inte har någon speciell talang eller liknande. Här kommer i alla fall lite personlig fakta.
  • Jag föddes i Karlstad och fastän jag flyttade från Värmland tidigt ligger det varmt om hjärtat. Hoppas att Färjestad vinner SM guld!
  • Jag är en hopplöst dålig förlorare. När jag träffar nya människor så undviker jag att spela sällskapsspel eller liknande för är rädd för att förlora och vill ju inte visa min dåliga sida det första jag gör;)
  • Jag kan verkligen inte ljuga, eller ljuga kan jag väl men det är lätt att genomskåda då jag antingen ler eller tittar bort. Om jag mot allförmodan skulle lyckas lura någon måste jag kort därefter erkänna lögnen.
  • Mangodoft är det godaste jag vet, direkt jag ska köpa kräm, ljus eller liknande med doft så väljer jag mango.
  • Jag älskar onödiga kläder/skor, när jag ska shoppa baskläder kommer jag allt för ofta hem med någon söt klänning. Kul att köpa men inte direkt användbart då det inte finns tillfällen för dem. För att inte få dåligtsamvete brukar jag därför hitta på tillfällen att ha dem på, tex. ”men denna kan jag ha på alla hjärtans dag eller på hennes födelsedag” osv. Sanningen är att jag nu har klänningar fram tills minst julafton. Antingen är det för få speciella dagar i mitt liv eller kanske för många finklänningar.
  • Just nu älskar jag att laga mat och baka. Nu i pluggstressen gillar jag wokad broccoli med stekt skinka, så simpelt men så jäkla gott.
  • Brukar vanligen läsa kanske 15 modebloggar dagligen men nu när jag har egen lägenhet har jag bytt ut i alla fall 7 stycken mot inredningsbloggar.
  • Vill så gärna ha en fransk bulldog, har sen i julas gått in på blocket med jämna mellanrum för att hitta den där hunden som hjärtat slår extra mycket för. Åh vill ha en nu!
-S


Ruby Pumps

Röda naglar är ju en favorit som ni vet. Igår var jag inne på Kicks och kikade lite på nagellack.. OPI och China Glaze har alltid lockat mig men jag tycker personligen att det är lite för dyrt och har alltid valt att återgå till h&m's budget nagellack. Hur som helst fick China glaze - Ruby Pumps åka med mig hem.. har sett många reviews om just Ruby Pumps och jag kunde helt enkelt inte hålla mig. jag älskar den redan!




och så hade jag gröna naglar för inte så länge sen:)
 

- K

Dag 1

om mig... vart ska man börja liksom? tror de flesta som läser bloggen redan vet lite om mig och det få räcka med det :) haha! jag har suttit länge här nu och jag kan inte komma på något.. jag vet inte ens hur jag ska börja?! därmed har jag också gett upp. Jag ger er några intressanta fakta om mig istället. 

* jag är väldigt dålig att på att hålla tider..
* jag är grymt envis
*Jag är innerst inne en ganska känslig person så även om jag försöker att inte ta åt mig vissa saker så slår det ändå igenom.
*Jag är väldigt familjär. min tid spenderas mycket med mina föräldrar
* konstigt nog älskar jag hösten mer än vad jag älskar sommaren..
* jag är livrädd för stora hundar..
* jag är älskar färgen svart..svart svart svart
* Jag har allergi mot nästan allt..hästar klarar jag inte överhuvudtaget, jag döööör så fort jag ser dom eller känner lukten av dom, väldigt synd tycker jag.
*jag duchar och tvättar håret varje kväll innan jag går och lägger mig. måste!
* jag älskar lufttorkad skinka.. antingen hatar man det eller så älskar man det. jag råkar vara en person som älskar det!
* jag är paranoid..jag tvättar händerna ofta..OFTA.. för jag tror hela tiden att dom är skitiga och så tror jag om folks händer med.

Hörs senare! Puss
-K


April 1, 2011




Hittade en lista som jag stal rakt av.. tänkte köra på den i 30 dagar, ett sätt att påminna mig själv att blogga mer och självklart för skoj skull :) ..jag börjar imorgon! 
 
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – 10 låtar som får mig att känna mig på 10 olika sätt
Dag 03 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Mina dåliga sidor
Dag 06 – Min dag i bilder
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Om det här vore min sista dag
Dag 09 – Mina djur
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Det här är jag bra på
Dag 14 – Bloggfavoriter
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina förebilder
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit/värsta födelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Vad spenderar du mest pengar på?
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bra
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min tro
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 30 – Mina mor-/farföräldrar 

-K


RSS 2.0