Do you still love her? -I can´t imagine the day I wont



Av bästa jobbet fick jag denna fina julklapp, så har nu under kvällen smörjt och skrubbat min kropp och målat naglar. Imorgon vankas den roligaste arbetsdagen på hela året, MELLANDAGSREA! Folk springer in i butiken så fort man öppnar dörrarna och hela butiken blir kaos efter endast några minuter...KÄRLEK. Älskar när det är mycket att göra och i år kan jag lova en grym rea, hela övervåningen i Borås city butiken kommer i stortsett vara fylld med rea bortsett från en del av underkläderna. SÅ KOM OCH FYNDA TILL HALVA PRISET!

Haha skämms lite över min så kallade julkalender, det gick ju sisådär, men här kommer i alla fall en recap på de sista dagarna:

18.    Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör: NEW YORK FÖR STADEN VERKAR KUNG
19.    Berätta om en vän som bor långt bort: FINA UNDERBARA MUDDIS <3 SAKNAR HENNE SÅ
20.    Berätta om vad du önskar dig i julklapp: EN FRANSK BULLDOG OBS! FICK INGEN:(
21.    Berätta om någon som du älskar: FELICIO FÖR NÄR HAN TITTAR PÅ MIG BLIR JAG FULLÄNDAD
22.    Berätta om något som du är beroende av: FRANSKA BULLDOGAR, FINNS INGET FINARE?
23.    Berätta om ditt bästa julminne: ALLA JULAFTONAR ÄR BÄST OMÖJLIGT ATT VÄLJA
24.    Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden: SOFIA FICK EN FIN FLICKA OCH JAG BÖRJADE JOBBA MYCKET PÅ BÄSTA JOBBET, FIRADE LITE JUL MED DE FINASTE VÄNNERNA, JULPYNTADE, FIRADE JUL I VÅRT UNDERBARA HEM

GOD JUL RARINGAR


17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig

...vaknar upp bredvid den man älskar. För att sedan träffa fler folk som man älskar och äta gott och bara umgås (julafton)

16. Berätta om hur du var när du var liten

inga bilder uppackade från när jag var liten, så det får bli ännu ett bildlöst inlägg. När jag var liten var jag blyg, tillbakadragen, lekte mest för mig själv, manipulativ, glad, bortskämd, älskade att leka med barbies, leka servitris och servera familjer på mina specialiteér. Lekte hellre ute än inne, älskade att bada och drömde om att bli stor.

15. Berätta om en av dina favoritböcker

läser i princip aldrig böcker. Minns inte ens den senaste boken jag läste självmant. Mina favoritböcker är Systrar i jeans, alla fyra är helt underbara!

En vecka kvar till jul





Granen är på plats och lussekatterna är bakade...snart är vi där!

14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig



Denna bild togs sommaren 2010 på nissi beach (Cypern). Minns denna dagen för jag och Felix var på stranden från morgon till kväll (då denna bild togs). Mot eftermiddagen blev vi så jäkla hungriga men stranden låg en bit ifrån stan. Jaja för att göra en lång historia kort beslutade Felix att gå och köpa mat och lilla lata jag låg kvar och solade. Minuterna gick och sedan t.om. timmarna. Jag var livrädd men visste inte alls vad jag kunde göra (ingen hade mobilen med) utan jag låg kvar. Tillslut kom han med kfc haha han hade visst gått enda in till stan för att han inte hittade något bra matställe. Först var jag förbannad för att jag var så orolig men sedan fick jag en grillad majskolv så att jag blev glad igen :D När vi hade ätit färdigt var det bara vi kvar på stranden och denna bild togs då.

NU ska jag sätta fart med städningen! Sedan planera juldukningen, bara tio dagar kvar och jag vet att tiden bara kommer att springa iväg nu det sista...jag vill ha mer jul!

13. Berätta om din favoritsak i ditt hem



Inte för att hon är någon sak egentligen men hon är definitivt min favorit. I sängen vår ligger hon och jag kramar om henne hela natten lång, något som jag gjort enda sen jag var tre.

Sorry att jag är så jäkla seg med bloggandet ska bli bättre och hoppas att Ly snart börjar igen:D:D. Idag var jag uppe med tuppen för att gå på frukostmöte, det var så himla mysigt och jag kan verkligen rekomendera er att gå till viskan och äta deras lyxiga frukostbuffé (ungefär som på hotell)

Made in chelsea



Måste erkänna att jag är fast. Som ett brittiskt the hills fast med bättre musik (ca85% av alla låtar finns på min playlist) och finare dialekt. Första två avsnitten är ganska tråkiga men den blir bara bättre och bättre. Ser på ett avsnitt på morgonen och två-tre på kvällen:)

12. Berätta om någon som du saknar



När psykisk smärta är så stark att den övergår till fysisk

Nio år sen fastän det kändes som igår. Precis som om hjärtat, kroppen minns hur ont det gjorde, hur ont det gör. Ingen smärta är större än att förlora någon man älskar.


Inte som att få hjärtat krossat, för tårarna tar aldrig slut. Utan som att få hjärtat utslitet och trampad /hoppat på för att sedan lägga tillbaka de trasiga delarna i bröstkorgen igen, men hjärtat helas aldrig för det är alltid den där biten som saknas, du saknas och inget blir någonsin sig likt igen....Ingen smärta är större än att förlora någon man älskar.


 

Orkar inte berätta om vem jag saknar, de som bör veta vet och det är alldeles för jobbigt och personligt för att ta upp det här.


11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

Har tyvärr inte orkat ta itu med denna listan så får bli en recap igen. Hmh hur mina framtidsdrömmar ser ut? Som det ser ut nu så ska jag jobba i ett år till (har ju fått ett fast vikariat på den tiden) sedan resa i kanske ett halvår för att sedan jobba hela sommaren igen och sedan börja plugga. Tror att jag har hittat en linje som jag kommer att trivas med ska se om jag orkar läsa en kurs nu i vår som är en bra förberedning inför linjen. Dock brukar jag och planer inte gå något vidare bra ihop så får se vad som händer i framtiden...

Just nu är jag helt inne på jobb för trivs så jäkla bra och förhoppningsvis har jag då lyckats tjäna ihop tillräckligt med pengar för att uppleva världen.

Vart jag drömmer om att få åka är till Japan, USA, Sydamerika (hälsa på Felix släkt) samt Australien hade varit underbart, får se om jag någonsin kommer iväg:)


10. Berätta om vad som finns i din väska



Just nu använder jag min fina orange väska från Gina tricot (ofc) för den lyser upp så fint i höstmörkret. Annars har jag alltid med mig ett par solglasögon kanske lite väl optimistiskt dock bär jag även med mig ett paraply (hej bor i Borås). Iphonen är såklart med samt jobbkortet då jag i princip jobbar varje dag nu. Har även med mig pennor, tuggummi och nycklar såklart. Bjässen där på hörnet är min gigantiska plånbok den är lite som en väska i väskan. När jag inte orkar gå så tar jag bussen och ni kan även skymta mitt favorit läppglans från dior (luktar gott och ger fin glans utan att klibba för mycket). OBS detta är en oerhört förskönad bild egentligen inkluderar väskan mängder..mängder av jobbkontrakt samt kvitton och ett och annat nagellack samt andra nödvändigheter ;)

Tack för allt ♥♥♥

I fredags var det julbord med mina allra finaste ginatjejer i hela världen!! Vi åt underbar julmat, skrattade så att tårarna sprutade, lärde känna varandra på ett helt annat sätt, kramades, mindes, skrattade så oerhört mycket mer, dansade och tog farväl. När de höll ett avskedstal till mig, var tårarna inte långt borta och att de sedan hade köpt den finaste skjortan till mig var bara för mycket! Tack så himla mycket för allt tjejer, ni har lärt mig allt jag kan! Jag vill inte säga hejdå utan mer på återseende eftersom är helt säkert på att vi kommer att få träffas flera gånger till, ni tjejer och Kungsbacka kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta

Halvkassa bilder genom min iphone och såg nu att jag inte hade någon bild på fina Carola, får be Hanna att skicka bilder då hon hade systemkameran med :)

1:a bilden jag och Cissi, Cissi(Bästaste) och Lisa (sötast), Sanna (VM) och Jennie (butikschef, underbaraste), Hanna (snyggast), Paket och sist jag med mitt nya fina tillskott. Saknas på bild gör Carola (coolast)!

Julklappstips #2


Vem vill inte skydda siin iphone 4s/4 i någon av dessa snygga skal? HÄR hittar du en uppsjö av fina iphone-skal, jag har nu lyckats bläddra mig igenom 25 sidor av 1213!? Så det är bara att ta sig tiden och då lär man garanterat hitta något som passar alla. En rolig och personlig julklapp.

9. Berätta om en av dina favoritlåtar



Igår var det sjukt kul, vi skrattade, drack vin, pratade, skrattade, åt godis, skrattade, pratade, sjöng, drack lite mer, åt massa...massa underbar mat på la copita. Och så fortsatte hela kvällen fram till midnatt då vi började bege oss hem igen..att börja klockan nio idag var däremot inte det roligase men det gick bra ändå. Om en timme åker jag till Kungsbacka för lite festligheter med mina fina där, kommer att sova över hos fina Cissi då jag jobbar dagen efter så uppdateringen imorgon blir nog sen:)

Just det till min favoritlåt så valde jag min absoluta favorit jullåt. Maybe this christmas av Ron Sexsmith. Hörde den första gången på ett o.c avsnitt och blev kär. Minns tyvärr inte hur jag laddar upp youtubeklipp här de verkar ha ändrat och har inte tid att fixa med det, men här är en länk till låten +texten :) trevlig helg på er!



Lyssna HÄR

8. Berätta om ett av dina favoritplagg


Omöjligt att välja egentligen, men just nu är mitt favoritplagg den perfekta lilla svarta från forever21. Köpte den när jag var i Dublin och kvällen jag använde den var bland de bästa någonsin, hade så jäkla kul i den. Idag ska jag återigen använda den fast denna gång blir det nog betydligt stillsammare...eller;) haha nej men ska på julbord med världens finaste ginatjejer! Idag blir det julbord med Borås och imorgon med Kungsbacka, hej tjock tjej!



7. Berätta om ett av dina favoritfotografier


....bara för att hon är världens finaste och denna bild på något konstigt vis lyckats fånga hennes underbara personlighet

Julklappstips Glossybox





Hittade detta lilla tips på Angelicas blogg. Nu har det hyllade Glossybox kommit till Sverige. Varje månad får man hem 5 små skönhetsprodukter från kända märken, för 139:-/månad. Jag är ingen skönhetsexpert (tvättar knappt av mig sminket och smörjer in mig med första bästa krämen) men till och med jag blev lite smått sugen och passar det inte till en själv är det ju perfekta julklappen till någon då det inte heller är någon bindningstid :)

tipstips HÄR hittar du till hemsidan

-S

6. Berätta om bloggarna du läser

Vågar inte lägga ut någon bild men här är i alla fall ett urval av alla bloggar jag läser:

Angelica Blick: För att hon alltid bjuder på så himla mycket modeinspiration

Niotillfem: För att hon lever drömlivet och tar till vara på varje dag

Floras blogg: För att hon är så himla kär och skiver så vackert

Julia: För att hon alltid hittar de vackraste bilderna

Sedan läser jag några grymma Borås bloggar: Hanna MW Ellen Claesson Lowe Olsen

5. Berätta om vem du var för ett år sedan

För ett år sedan var jag något osäkrare. Jag studerade en utbildning som jag inte alls var gjord för men kunde inte heller riktigt hitta styrkan att sluta. Jag var osäker på vad jag ville göra med mitt liv men njöt lite extra mycket på jobbet då julruschen började komma igång (älskar att jobba då det ä mycket att göra). Jag trodde att jag minst skulle bo hemma tills jag blev 24 år, inte att jag tre månader senare skulle köpa en lägenhet. Annars var jag samma tjej som försöker klura ut vuxenlivet och bara vara lycklig.


4. Berätta om en person som du beundrar

Det finns en person som jag alltid sett upp till och alltid kommer att se upp till och det är min mor. Hon är den starkaste och vackraste personen i min värld och jag älskar henne så. Hittar tyvärr ingen bra bild men det finns ingen som min mamma och visst ni kanske tycker att er mamma är bra och så men min är bättre ;);) Love you mammi <3<3

3. Berätta om din bästa vän

Hur länge orkar hon, tänker ni? Men än så länge är jag pigg så lär nog fortsätta!!

Min allra bästa vän har hon inte alltid varit men när vi träffades i fjärde klass så fann jag min andra halva och vid detta laget vet ni nog att hon heter Kicki:). Hon får mig att skratta vid de sämsta tillfällena, hon är den som drar med mig om hon ramlar, hon är den som tittar när jag ber henne om motsatsen, hon är den jag kan bråka med om ett par skor, hon är liksom min bästa vän <3




2. Berätta om staden som du bor i

Jag bor i Borås, Sveriges regnigaste stad. När jag var yngre ville jag inget annat än härifrån men nu uppskattar jag vår lilla stad. Inte för litet och inte heller för stort, vill man uppleva storstadspuls tar det 40 min och vill man till naturen har man nära. I denna stad finns de flesta av mina nära och kära och jag har allt jag behöver, familj, vänner, jobb, fin lägenhet så jag är nöjd:D Men i framtiden vill jag nog bo vid kusten.

1. Berätta om dig själv



Jag är en jultokig tjej med en passion för att studsa på studsmattor och skor. Klänningar har jag alldeles för många och avskyr sötsliskig cider utan engelsk ska det va. Helst av allt reser jag till platser jag aldrig tidigare besökt eller london för det är typ den bästa staden i världen! Min dolda talang är att jag är grymt bra på att vara ful alltså göra grimaser och att shaka tills varenda muskel värker. Jag är grymt envis och gör allt för att få min vilja igenom. Jag har världens bästa familj och underbara vänner! kan vara rätt tillbakadragen men också social om jag vill men släpper inte gärna in männsikor. ÄLSKAR mitt jobb, vill helst av allt jobba varje dag, hur bra är det inte att ägna sin arbetsdag inne i en butik man gillar?? Drömmer om min Franska bulldog och är nog alldeles för barnslig för att vara 20.

-S

Som en julkalender ungefär

Bara för att jag nu sett alla avsnitt av Sunes jul (som förövirgt måste vara den bästa julkalendern någonsin!) samt sett färdigt Mysteriet på Greveholm, blev jag lite extra glad när jag såg denna lista på en blogg jag nu glömt. Jag vet att sist jag (vi) skulle göra en sån här "uppdatera varje dag lista" gick det åt pipan men behöver blogginspiration, ÄR DESPERAT!!!! Så nu kör jag!! (dock är det ju idag redan 6:e dec (tiden springer iväg och ja jag gjorde en parentes i parentesen) så får köra en liten recap på de första dagarna)

Efter ett X antal parenteser, kommer här listan:

1.    Berätta om dig själv.
2.    Berätta om staden som du bor i.
3.    Berätta om din bästa vän.
4.    Berätta om en person som du beundrar.
5.    Berätta om vem du var för ett år sedan.
6.    Berätta om bloggarna du läser.
7.    Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8.    Berätta om ett av dina favoritplagg.
9.    Berätta om en av dina favoritlåtar.
10.    Berätta om vad som finns i din väska.
11.    Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12.    Berätta om någon som du saknar.
13.    Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14.    Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15.    Berätta om en av dina favoritböcker.
16.    Berätta om hur du var när du var liten.
17.    Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18.    Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19.    Berätta om en vän som bor långt bort.
20.    Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21.    Berätta om någon som du älskar.
22.    Berätta om något som du är beroende av.
23.    Berätta om ditt bästa julminne.
24.    Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.

RSS 2.0