Grattis=)

Hejhej!

Hänt nåt kul idag?

För oss har det bara vart firande hela dan, det är nämligen så att vår kompis Mitvää a.k.a Maitú fyller 17 år idag, grattis =D! Även vår vän Johan fyller år, han fyller 18 år lite man han är nu=). Johan bor dock inte i närheten så kunde inte fira han på samma sätt men grattis i alla fall. Mitvää däremot firade vi rejält!
Kicki och Arezo stack ner till stan och köpte presenter från oss:). Han fick såklart ett paket med Royal kondomer (viktigt att skydda sig), på paketet stod det go and fuck yourselfXD, lite lack han blev. Han fick även en fjäder boa så han såg riktigt pimp ut och en CreamyCupcake med ett litet ljus som han fick blåsa ut på historia lektionen.

Idag var det även badhus vilket var skoj! Drabbades som alltid av badhus ångest och spenderade hela gårdagen åt att välja bikini. Min oro var som nästan alltid helt meningslös, dagen blev lyckad om inte mycket jobbig. Fick prova på en massa olika sätt att simma på, lite jobbigt det var men det var samtidigt kul att se sig själv utvecklas och komma fram snabbare=). Sedan efter att ha simmat ett flertal längder så var det dags för en stafett simmnings tävling, kom ju då i laget med elit simmarna så vi vann=D. Roligast som alltid var fritiden man fick, även om vi bara fick 15 minuter-.-. Nästan alla som var där åkte ruschelkana tillsammans, vilket ledde till att vakten blev helt galen men aa dt var värt det;). Efter det var det dags för panik inne i omklädningsrummet, lite lång tid man tog på sig vilket ledde till att jag förlorade min lunch=(.

Jaa sen har det inte hänt så mycket mer än att vi tog en massa knas bilder i skåps korridoren=D, det var dagens höjdpunkt, lite bilder från detta kommer Kicki ladda upp här nedan:

446706-67image70
Mitvää's Birthday Cake!  + presenten :D

image71
Vår lilla babe önskar sig :)    happy birthday !

image73 creamycupcakes CON Mitvää !

FLUMMBILDER                    

image74image76image77image79


Jaja ! dt får va allt för idag :) Seees !

PUSS
KICKI & STEPP!

image78

SPECIAL MADE:

image85
HAPPY 18 B-DAY! synd att vi inte kunde fira din födelsedag med dig, och att dt inte blev nån FEST :(
anyway, happy happy B-DAY

Kommentarer
Postat av: Muffin.

Vackert, mycket vackert.

2008-02-19 @ 22:14:51
Postat av: Tina

Vilka fina bilder!

2008-02-20 @ 09:10:16
URL: http://citylights.tjejsajten.se
Postat av: Majje

Tack för igår, ni är fan bäst=)

2008-02-20 @ 15:06:06
URL: http://mastahmajje.bilddagboken.se/
Postat av: Jadestone

1. Tjejer och deras bikinis^^
2. Tack, för allt! En av de få men bästa "presenter" jag fick, betyder mycket mig mig^^

( P.S skrev detta igår men kunde inte skicka vidare det )

2008-02-20 @ 18:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0